Erbakan'dan Dilovası'na övgü

Erbakan'dan Dilovası'na övgü

 Erbakan'dan Dilovası'na övgü
banner158
banner174
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, 4 Mart’ta İstanbul’da Necmettin Erbakan’ı anma programı düzenleyeceklerini belirterek “Burada 20 bin üyemizle buluşacağımız toplantıda sizleri de aramızda görmek istiyoruz” dedi
Kocaeli Erbakan Vakfı, Körfez Grand Otel’de “Siyonizmin Planları ve Bundan Kurtulmanın Yolları” adlı konferans düzenledi. Bir yıllık faaliyetlerin de değerlendirildiği konferans Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın katılımıyla gerçekleşti. Konferansa Erbakan’ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Erbakan Vakfı Marmara Bölge Sorumlusu Mehmet Aras, Erbakan Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Yücel Mollaismailoğlu ve çok sayıda vakıf üyesi katılım sağladı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferansta Genel Başkan Fatih Erbakan, 12 ilçe başkanına plaket takdim edildi.
 
 ‘DİLOVASI’NA MADALYA TAKMAK LAZIM’
Konferansta konuşan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “4 Mart’ta İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan büyük toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Fatih Erbakan, “4 Mart’ta İstanbul’da 20 bin üyemizle buluşacağımız toplantıda sizleri de görmek istiyorum. Kocaeli’de üye sayılarımıza baktığımızda Kandıra’dan Gebze’ye Kocaeli’nin dört bir yanında artmış durumda. Dilovası, bu konuda en başarılı ilçe. Dilovası’na madalya takmak lazım” şeklinde konuştu.
 
KOCAELİ’DEN DESTEK BÜYÜK
Konferansta katılımcılara Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünün yıldönümü olduğu da hatırlatıldı. 7 bölgede Necmettin Erbakan adına anma programlarının yapılacağı da belirtilen konferansta, Marmara Bölgesi’nin programının İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacağı açıklanırken Kocaeli Erbakan Vakfı’nın da programa önemli bir destek vereceği belirtildi.
 
‘ERBAKAN VAKFININ KALESİ’
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan devamında, “Kocaeli’de gerçekleştirdiğimiz bu ilk divan toplantımız hayırlı olsun. Milli görüşün, Erbakan Vakfının kalesi olan Kocaelimizde siz inançlı, sadık ve samimi milli görüşçülere her fırsatta dediğim gibi Erbakan hocamızı ve milli görüşü doğru anlamış insanlarla bu toplantıda bir olduğum için çok mutluyum. Bütün insanlığın kurtuluşu için Peygamberimizin yürüdüğü yoldan giderek hareketimizi başlatan ve emanet eden merhum liderimizin Erbakan hocamız başta olmak üzeri bu davaya hizmet eden milli görüşçülere rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.
 
‘FAALİYETLER SON DERECE ŞEREFLİDİR’
Devamında Erbakan, “Türkiye’nin tarihi yazılacağı zaman bu dönemde Erbakan Vakfı üyelerinin yaptığı çalışmalar tarihe altın harflerle yazılacaktır. Tarihi yazan sizleri bundan yıllar sonra gördükleri zaman diyecekler ki Allah o dönemde çalışanlardan, Erbakan Vakfı üyelerinden razı olsun. Milli Görüş sancağı tam da yere düşmek üzereyken yeninde baş tacı yapan Milli Görüşü şahlandıranlardan Allah binlerce kez razı olsun diyecekler. Bu sebeple yapılan faaliyetler bu zor şartlar altında, bu engellemeler altında son derece mühimdir. Son derece şereflidir” sözlerini kullandı.
 
 
‘BÜYÜK İSRAİL PROJESİ’
Mekke’nin Fethi’ni büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirten Erbakan, “Bizler de İstanbul İl Teşkilatımızın düzenlediği muhteşem bir programla kutladık. Yeni dönemde yeni fetihlerin müjdecisi olsun Mekke’nin fethi. Dünya Müslümanları olarak Mekke’nin fethini büyük bir coşkuyla kutlarken aynı zamanda Ortadoğu’da ve Türkiye’de İslam alemine yaşatılan hadislere teşhis koymayarak bunların tedavisini ortaya koymak boynumuzun borcudur. Ortadoğu’da durum son derece karmaşık görünse de aslında Ortadoğu’daki olay son derece basittir. Ortadoğu’da yaşananların sebebi büyük İsrail’in kurulması için küçük İslam ülkelerinin kurulma amacıdır. Büyük İsrail projesinin hayata geçmesi için bunlar icra ediliyor. Bizleri küçük parçalara bölmek istiyorlar. Suriye’de yaşananların sebebi de bundan Irak’ın bölünmesi de, Türkiye’de yaşanan terör olayları, Mısır’da yaşanan darbe de aynı sebeptendir” şeklinde konuştu.
 
‘IRKÇILIK VE MEZHEPÇİLİK MİKROBU’
Erbakan son olarak, “ Müslüman devletler kendi içerisinde savaş halinde Tüm İslam ülkelerini iç savaşa sürüklüyorlar. Dünya Siyonizmi, laboratuvar üretip de ortaya çıkardığı iki temel mikrop var. Bugün de aynı iki mikrobu kullanarak İslam aleminin bölüp parçalamaya çalışıyorlar. Bu iki mikrobun birincisi ırkçılık, ikincisi de mezhepçilik mikrobudur. Bunları ortaya sürdüklerinde Türk Kürde, Sünni Şiilere karşı oluyor. İslam aleminin hali gözler önünde. En yakınımızdaki Halep buna örnek. Aylardır süren acımasız bombardıman. İlaç yok, doktor yok. Yaralı kurtulanların hali ölenlerden daha kötü. Türkiye olarak AB’nin ve ABD’nin peşinden koşmaya devam edersek hepsinin oyuncağı oluruz. Bundan dolayı Marmara Bölgesi’nin 7 ilinde başlatıp İstanbul’da 4 Mart’ta yapacağımız ve 20 bin katılım beklediğimiz toplantıya sizleri bekliyoruz” diyerek konuşmasını tamamladı. 
 

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2017, 11:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER