İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Öztürk çalışmalara başladı

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk, ilçe teşkilatıyla birlikte Darıca'da yerel yönetimleri ziyaret ettiği saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Öztürk çalışmalara başladı
banner158
banner174

İYİ Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Özhan Aşkın Öztürk, ilçe teşkilatıyla birlikte Darıca'da yerel yönetimleri ziyaret ettiği saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Bugünkü ziyaretlerinde, Darıca'nın çeşitli bölgelerinde yerel yönetim temsilcileriyle buluşan Öztürk, ilçenin ihtiyaçları ve vatandaşların beklentileri konusunda bilgi topladı.

Saha ziyaretlerinde, Darıca halkının görüşlerini dinleyen ve sorunlara çözüm odaklı yaklaşımlar belirleyen İYİ Parti adayı, katılımcı bir yönetim anlayışını vurguladı. Öztürk, Darıca'nın her kesiminden gelen talepleri dikkate alarak, güçlendirilmiş yerel yönetimler, şeffaf ve adil bir belediyecilik anlayışıyla ilçeyi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeyi hedefliyor.

Saha ziyaretlerinin ardından açıklama yapan Öztürk, "Darıca'nın her köşesine eşit hizmet götürecek, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok önemli. Bugün başladığımız saha ziyaretlerimiz, bu talepleri doğrudan dinleme ve çözüm üretme çabamızın bir göstergesidir" dedi.

Öztürk ve ilçe teşkilatı, Darıca halkının desteğiyle birlikte ilçeye yeni bir vizyon kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER