Zafer Partisi'nin Gebze belediye başkan adayı Dr. Koray Topçu!

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, düzenlediği aday tanıtım toplantısında Gebze Belediye Başkan Adaylarının Koray Topçu olduğunu açıkladı.

Zafer Partisi'nin Gebze belediye başkan adayı Dr. Koray Topçu!
banner158
banner174

Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantıda Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ender Oğuz, Zafer Partisi Kocaeli Teşkilat Başkanı Timuçin Dinçer, Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara, Zafer Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Dr. Koray Topçu, Zafer Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Akay Eren yer aldı.


“ARTIK ÖNLEMLERİN ALINMASI ZORUNLULUKTUR”

Kadın cinayetlerinin son kurbanı Darıcalı gazeteci Tülay Dağaşan’ın ailesine baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Zafer Partisi Gebze İlçe Başkanı Funda Erboğa Özkara, “Biz bu yola çıktığımızda, hedefimizi, etnik kimliğimizi ve kültürümüzü korumak, vatandaşlarımıza güven ve refah içerisinde yaşayacağı bir ülke sağlamak, Gebze halkının sorunlarını dile getirip çözmek olduğunu söyledik. Gebze insanının sokaklarda güvenle dolaşması, çocuklarımızın uyuşturucu illetinden uzak durması, kadınlarımızın rahatça yaşaması için görevi devraldığımız günden beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ne yazık ki yaşadığımız olaylar bizleri derinden yaralamakta. 4 Ocak Perşembe günü bu ülkede bu şehirde yine bir kadın Tülay Dağaşan, cinayete kurban gitti. Artık söndürülen hayallerin bitirilen hayatların, yaşama hakkı elinden alınan insanların unutulmasına göz yummayacağız. Caydırıcı cezalar yürürlüğe konulmadan, suçluların basitçe salınması engellenmeden ne yazık ki bir sonraki kurbanı beklemek zorundayız. Artık önlemlerin alınması zorunluluktur” ifadelerini kullandı.


“GEBZE HALKI KENDİ ŞEHRİNDE GÜVENLE YAŞAYACAK”

Kaçak göçe karşı mücadele edeceklerini de belirten Erboğa konuşmasını şu ifadelerle noktaladı: “Geçen günlerle adı, ne olduğu, suçlu mu, suçsuz mu bilinmeyen kaçak göçmenler Gebze sokaklarına salındı. Biz bunların karşısında durmaya, halkımızın güvenliği için devam edeceğiz. Zafer Partisi’nin belediyesinde bu tür olayların karşısında sertçe durulacak, müsaade edilmeyecek. Gebze halkı kendi şehrinde, kendi ülkesinde güvenle yaşayacak.”


“GEBZE’NİN HALKI HAK ETTİĞİ HİZMETİ GÖREMİYOR”

Zafer Partisi’nin önceliğinin Türk milleti olduğunu söyleyen Zafer Partisi Kocaeli İl Başkanı Av. Ender Oğuz ise konuşmasında, “Zafer Partisi Kocaeli’nin her ilçesinde kendi adayıyla, kendi listeleriyle seçime girecektir. Ve yarışa ortak değil, zafere odaklı bir seçim sürecine şu anda başlamaktayız. Gebze, Avrupa ile Asya’yı birbirine bağlayan lokasyonu, sanayisi, genç nüfusu, tarımı, turizmi gerçekten Marmara’nın incisi ve Kocaeli’nin de en değerli ilçelerinden bir tanesidir. Gebze’yi dört dönemdir iktidarın belediyesi yönetmekte. Merkezi yönetimi de yerel yönetimi de iktidara ait olan bir belediyenin şu anki durumu içler acısı. Bu kadar fazla geliri, imkânı varken kaynakların doğru aktarılmadığı, particilik, kayırmacılık yapıldığı bir sistemde Gebze’nin halkı hak ettiği hizmeti göremiyor. Biz bu süreçte Zafer Partisi’nin donanımlı, liyakatli, adaleti işin merkezine koyan genç bir meclis üyesi ekibi ve donanımlı bir belediye başkanı adayıyla yola çıkarak Gebze halkına hak ettiği hizmeti vermenin mücadelesini vereceğiz” açıklamalarını kullandı.


“BU ADALETSİZLİĞE SONRA VERECEĞİZ”

Gebze Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Dr. Koray Topçu konuşmasında şu açıklamalara yer verdi: “Yerel yönetimler, yukarıya çıkan ana yönetimin başlangıcıdır. Yerelde bir şeyleri yapamazsanız genelde hiçbir şeyi yapamazsınız. Biz yerelde tüm Zafer Partisi tarafından kazanılan belediyelerde kesin ve net kurallarımızı koyacağız. Bu devlet yapar ya da yapmaz onu bilemem. Bu ülkeye sonradan yamanmaya çalışılan, tüm bu sonradan gelmiş göçmenlerin bu ülkeden uygun bir şekilde uzaklaştırılmaları için yerel yönetimler olarak yapılması gereken her şeyi yapacağız. Bu adaletsizliğe sonra vereceğiz. Aynı anda iki bakkal dükkanından birisi sırf bu ülkenin vatandaşı olduğu için vergi veriyor, diğeri vermiyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu dünyanın hiçbir yerinde de kabul görmez. Buna müsaade etmeyeceğiz. Gebze’de şu anda var olan gelir kaynağıyla, Gebzelilerin şu andaki yaşantıları arasında ciddi bir uçurum var.

“KİMSENİN CESARET EDEMEDİĞİ ŞEYLERİ SÖYLEYECEĞİZ”

Gebze’nin fiziki yapısı 1960’ların şehri gibi. Bunun artık değiştirilmesi gerekiyor. Bazı alanlara ulaşımın kolaylaştırılması, bazılarınaysa ulaşımın hiç girmemesi gerekiyor. Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde 100 gün, 300 gün ve 500 gün planlarımızı paylaşacağız. Üzerinde çalıştığımız çok ciddi meseleler var. Özellikle deprem ile alakalı hem partimizin hem de bizim önemli çalışmaları var. Ayrıca trafik aksları, engelli vatandaşlarımız için çalışmalarımız var. Engelli bireyler yok sayılıyor. O insanlar sürekli değişen şehir yapısı sebebiyle nerede duracağını bilemeyebiliyor. Bir sabah uyandığınızda oradaki yolun başka bir yere taşındığınızı görüyorsunuz. Bunlar hakkında çalışmalarımız var. Genç bir ekiple yola çıktık. Biz başaracağımızı biliyoruz. Kazanacağımızı da düşünüyoruz. Çünkü biz herkesin söylediği şeyleri değil, kimsenin söylemeye cesaret edemediği şeyleri söyleyeceğiz”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER