Çakır şimdi yönetime takviye yapacak

Patlattığı transfer bombaları ile Kocaeli’nde konuşulan adam olan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, yeni yol arkadaşlarını bugün yapılacak kongrede belirleyecek. Tüzük değişikliği içeren genel kurulda 9 olan mevcut yönetici sayısı 21’e çıkartılacak.

Çakır şimdi yönetime takviye yapacak
banner158
banner174
 Gebzespor’da mevcut yönetici (9) sayısının 21’e çıkarılmasıyla ilgili alınan olağanüstü genel kurulun ikinci toplantısı bugün çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleşecek. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta yapılması planlanan ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanmamış ve genel kurul bir hafta sonraya yani bugüne (yarın) ertelenmişti. Saat 13.00’de tesislerde başlayacak olan genel kurulda Gebzespor’un yeni yöneticileri görücüye çıkacak. 9 olan yönetici sayısı, yapılacak tüzük değişikliği sonrası 21’e çıkacak.

PROTOKOL DAVET EDİLDİ

Gebzespor Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım ve yönetici Ümit Aydın bugün gün boyu ziyaret ettikleri protokol mensuplarını yarınki kongreye davet etti. Patlattığı transfer bombaları ile  konuşulan adam olan Başkan Çakır, kongrede yapacağı açıklamalarla şampiyonluğun fitilini ateşleyecek.




Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2016, 00:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER