Çakırı Gaza Getirmeyin

BİRLİKSPOR'DA KARAR GÜNÜ, 2 YILDA MİLYONLARI GÖTÜRENLER, YENİ TEZGAH PEŞİNDE;

Çakırı Gaza Getirmeyin
banner158
banner174

Kocaeli Birlikspor'da kimin başkan olacağı bugün netlik kazanacak. Birlikspor'a ilk teklifi İlker Çakır verdi. Her konuda neredeyse anlaşmaya varıldı. Son gün, Rizeli bir iş adamından, Gölcükspor ve Derincespor'dan söz edilmeye başlandı.

 

İki yıldır Kocaeli Birlikspor'da kentin milyonlarını harcayan, ceplerinden beş kuruş harcamayan işgüzar yöneticiler, Birlikspyor'un devri konusunda da farklı bir oyun sergiliyor. İlker Çakır ile her konuda anlaşmaya varılmasına rağmen, iş imzaya kaldığı halde,başka teklifler öne sürülmeye başlandı. 
 
ÇİNTİMAR KARAR EKİBİNDE
 
Siyasi iradenin yarışma hakkını satışa çıkardığı Kocaeli Birlikspor’un yeni sahibinin kim olacağı bugün belli olacak. Kulübün üst yönetiminde bulunan, aynı zamanda ortaklar arasında yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, “Dört teklif geldi. Teklifleri değerlendirip cuma günü yarışma hakkını kime sattığımızla ilgili kararımızı açıklayacağız” dedi. 
Bilindiği gibi Kocaeli Birlikspor’un yarışma hakkıyla ilgili ilk teklifi Gebzespor Başkanı İlker Çakır vermiş, hatta anlaşma noktasına kadar gelinmişti.  Gölcükspor, Derincespor Başkanı Şahin Çavuşoğlu ile birlikte ismi açıklanmayan Rizeli bir işadamının da sonradan teklif sunduğu belirtiliyor. Borçları olmadığı için Gölcükspor ile Derincespor yarışma hakkını alıp aynı isimle 2.Lig’den devam edebiliyor. Çakır, Çavuşoğlu ve Gölcükspor’un 2.8 milyon dolayında olduğu belirlenen mevcut borçları üstlenme karşılığında teklifte bulunduğu, Rizeli işadamının ise borçları üstlenme dışında üste 2.5 milyon TL teklifte bulunduğu iddia ediliyor. 
 
ÇAKIR HOCASINI BİLE BULDU
İlker Çakır Birlikspor ile ilgili verdiği teklif ve olumlu görüşmelerin ardından, teknik ekip konusunda da Bahri Kaya ile anlaşmaya vardı. Çakır, Birlikspor ile ilgili diğer tüm ayrıntıları da hesaplayarak, yeni sezon planlamasını yapıyor. Şimdiye kadar Çakır'a yeşil ışık yakıp, son günde başka teklifleri öne sürüp, hatta ismini gizli tuttukları bir iş adamının borçları üstlenip, üzerine para vereceğini iddia etmek, Kocaeli'nin Gebze'ye yönelik bir başka oyunu olarak yorumlandı. Ancak, siyasi iradenin elini çekip, satışı ile ilgili olarak ta yetkiyi devlet memurlarına vermiş olması, Birlikspor'un İlker Çakır'a yakın olduğu görüşlerini güçlendiriyor. 

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2016, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER