Haldız Grup’tan Kocaelispor’a katkı, taraftara hizmet

Haldız Grup’tan Kocaelispor’a katkı, taraftara hizmet

 Haldız Grup’tan Kocaelispor’a katkı, taraftara hizmet
banner158
banner174

Aralarında çok sayıda önemli şirketi bünyesinde bulunduran Haldız Grup, kentin markası Kocaelispor’un yanında. Haldız Grup, Kocaelispor’a maddi destek sağlayacak, dünyanın her köşesindeki Kocaelisporluları da sevindirecek bir sponsorluk anlaşmasına imza attı.  

Sezonun tüm iç saha maçlarının Kocaeli TV’den naklen yayınlanması için sponsor olan Haldız Grup bu anlaşma karşılığında Kocaelispor’a maçı başı 4 bin TL ödeyecek. Haldız Grup ayrıca en uzak deplasman olan Cizrespor maçının masraflarını da üstlendi. Desteklerinin devam edeceğini söyleyen Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, Kocaelispor’un Türk futbolunda yeniden fırtınalar estireceği günlerin uzakta olmadığını söyledi.    

Kocaeli TV yayınları uydudan, D Smart platformundan, kablolu TV’den izlenebiliyor. Dünyanın her köşesindeki Kocaelisporlular bu anlaşmanın ardından takımlarının içeride oynayacağı 17 lig maçını da izleme imkanı bulacak.

Kocaelisporlular ayrıca Özgür Kocaeli Gazetesi internet sitesindeki linkten de Kocaeli TV’ye ulaşıp maçları takip edebilecek. Naklen yayın anlaşması gereği Kocaeli TV de Yeşil-Siyahlı kulübe her maç için 1000 TL ödeyecek. Böylece kulübün kasasına naklen yayından toplam 85 bin TL girecek. Bu arada Kocaeli TV, Yeşil-Siyahlı takımın deplasman maçlarının naklen yayını için de girişimlerde bulunuyor. Tümü olmasa da, çok sayıdaki dış saha maçının da Kocaeli TV’den canlı yayını gündemde. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 17:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER