KOBİDOS İZNİK’TE KAMP YAPTI

KOBİDOS İZNİK’TE KAMP YAPTI

 KOBİDOS İZNİK’TE KAMP YAPTI
banner158
banner174

Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü, ağustos ayının son faaliyetinde İznik’te kamp yaptı. 9 kişilik ekip İznik’te kamp yaparken, eylül ayında ise KOBİDOS ekibi Kandıra’da kamp yapacak. Kurulmasından bu yana faaliyetlerine aralıksız devam eden Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü İznik’te kamp yaptı.

Ağustos ayı etkinlikleri kapsamında KOBİDOS ekibi Perşembe pazarında toplandılar. KOBİDOS ekibi Sapanca, Adapazarı, Mekece’nin ardından İznik’e ulaştılar. 9 kişilik ekip kampın gidişinde 130 km yol kat ettiler. İznik’te Kayıkçı Konağı’nda çadırlı kamp yapan KOBİDOS ekibi dönüş yolunda ise Karamürsel yolunu kullandılar.

İznik’te tarihi ve turistik yerleri gezme imkanı bulan kulüp üyeleri bir gecelik kampın ardından geri döndüler. Kamp hakkında açıklama yapan KOBİDOS Başkanı Ali Osman Kanyılmaz “Dernek olarak ağustos ayının son faaliyetinde İznik’te kamp yaptık. 9 kişilik ekip ile çıktığımız yolda her türlü güvenlik önlemini alarak ilerledik. Çok keyifli bir kamp geçirdik. İznik’te tarihi yerleri gezme imkanı bulduk. Kampa katılan dernek üyelerimiz çok güzel bir gün yaşadılar. Eylül ayı içerisinde ise Kandıra sahillerine gidere kamp yapmayı planlıyoruz. Tüm doğa ve bisiklet severleri etkinliklerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER