NERİMAN ANNEYE 99’NCU YAŞ SÜRPRİZİ

NERİMAN ANNEYE 99’NCU YAŞ SÜRPRİZİ

 NERİMAN ANNEYE 99’NCU YAŞ SÜRPRİZİ
banner158
banner174

İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden Neriman Enginalp, 99’ncu yaş gününü Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte kutladı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in sosyal belediyecilikte örnek teşkil eden ve ödüllü projesi olan “Alo Evlat Hattı” Kartepe'deki ihtiyaç sahibi, yaşlı ve kimsesiz vatandaşların mutluluklarına vesile olmaya devam ediyor. Başkan Üzülmez'in Kartepe'ye kazandırdığı ve zamanla en çok takdir gören projelerden biri haline gelen “Alo Evlat Hattı” Kartepeli hemşehrilerinin iyi günde kötü günde yanlarında olarak temel ihtiyaçların karşılanması için, bedelsiz ve 7 gün hizmet veriyor.

ÜZÜLMEZ KATILDI

Kartepe Belediyesi “Alo Evlat Hattı” ekibi İstasyon Mahallesi’nde ikamet eden 99 yaşına giren Neriman Enginalp’e sürpriz doğum günü yaptılar. Sürpriz doğum gününe Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’de katıldı. Başkan Üzülmez ve Alo Evlat Hattı ekibini karşısında gören Neriman Enginalp’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

PASTAYI ÜZÜLMEZ GETİRDİ

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, elinde pasta ile 99 yaşında ki Neriman Enginalp’e sürpriz yaptı. Belediye Başkanı Üzülmez’i karşısında gören Neriman anne, oğlum diyerek karşılık verdi. Neriman annenin elini öpen Belediye Başkanı Üzülmez, hayırlı seneler dileğinde bulundu. Gelen misafirlerini ağırlayan Neriman annenin mutluluğu gözlerinden okunurken, her sözü sonrasında Allah razı olsun diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

MUMLARINA ÜFLEDİ

Başkan Üzülmez ile sıcak ve sevgi dolu sohbet eden Neriman anne, 40’lı yaşlarında ki fotoğrafını göstererek, geçmiş yıllardan bahsetti. Edirne Kapıdan Topkapı’ya yürüyerek giderdim diyen Neriman anne “Şimdi ise o yılları anıyorum. Sizlerden Allah razı olsun. İyilik yapan iyilik bulur. Belediye başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel hizmet veriliyor. Her zaman sizlerin duacısıyım. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Dizlerimde kireçlenme olmasından dolayı yatağa bağlı kaldım. Yatmadığım hastane kalmadı. Fizik tedaviye gidiyorum. Allah sizlere sağlıklı ve uzun ömürler versin” dedi. Yeni yaşından dolayı Neriman anneyi tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “İnşallah 100’ncü yaşınıda birlikte kutlarız Nermin anne” ifadelerini kullandı. Neriman anne pastasının mumlarını alkışlar arasında üfledi. Belediye Başkanı Üzülmez kendi eliyle Neriman anneye pasta ikramında bulundu. Ayrıca hediyesini verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178