Kocaeli Fire Vermedi

Devre arasında hakemler atletik testle kıyasıya mücadele ettiler.

Kocaeli Fire Vermedi
banner158
banner174

100 HAKEM KATILDI

11. Bölge İleri Hakemleri önceki gün Atletizm pistinde klasman koşusu yapıldı. 7  İlden ve 106 hakem den 100’ü katılarak koşularda mücadele etti. Kocaeli, Bolu , Düzce , Karabük , Sakarya , Zonguldak ve Yalova’dan hakemeler katıldı.  Kocaeli Bölgesi hakemleri koşuları fire vermeden tamamlarken, performansı ile alkışlandı. MHK üyeleri Salih Güler, İsmet Cengiz ile 11.Bölge sorumluları Kerim Akdülger ve Kerim Derici nezaretinde gerçekleştirilen koşulara ASKF Başkanı Murat Aydın, Futbol il temsilcisi Mithat Ağa, Hakemler Derneği başkanı Mecit Keskin’de izledi.

BAŞARILI OLDULAR

MHK 11. Bölge illeri Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın ve Sakarya'nın Ulusal, Ulusal Yardımcı, BAL ve BAL Yardımcı hakemlerinin Atletik Performans Koşusu önceki gün GHSİM Tartan Pisti'nde gerçekleşti. Koşu başarı oranının yüzde yüze yakın olduğu günde, çok az sayıda koşuları sadece Sakarya ve Karabük’ten Ulusal yardımcı hakem ve Bolu’dan bayan ulusal hakem geçemedi. Kocaeli Bölgesi'ndeki tüm hakemler koşuları başarı ile geçti ve 46'da 46 yaparak bir sonraki koşulara kadar BAL ve Ulusal düzeyde maç alma hakkını kazandı.

ARKADAŞLARI DESTEK VERDİ

Kocaeli Bölgesinden dünkü devre arası kış semineri ve atletik testine 6 ulusal hakem, 11 ulusal yardımcı hakem, 9 bölgesel hakem,19 bölgesel yardımcı hakem ve 1 tanede kadın klasman hakemimiz olmak üzere toplam 46 hakemimiz atletik teste koştu ve başarılı oldu.

Protokol üyeleri hakemlerin performansını tribünden yakından takip ederken, üst düzey derece elde eden hakemler tebrik edildi. Üstün performans gösteren hakemlerimizden birisi de Üst Klasmandan şok bir şekilde Ulusal Hakemliği düşürülen Serhan Malkoç'tu.

  

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 20:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER