Kocaelispor'da gündem, kongre!

KEV'de Sefa Sirmen'e mağlup olan Bahri Yavuz, bu yıl 3. Lig'de mücadele edecek takımda yönetim kurulunu yeniliyor. Yeşil-siyahlı takımda en büyük sıkıntı yüklü borçlar ve takımın önündeki transfer yasağı.

Kocaelispor'da gündem, kongre!
banner158
banner174
 Kocaelispor’da şimdi gözler 15 Haziran’daki kongreye çevrildi. Başkan Bahri Yavuz’un yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yavuz’un mevcut yönetimde yüzde 50 değişiklik yapacağı tahmin ediliyor. Transfer yasağı olduğu için bu yönde çalışması bulunmayan Kocaelispor'un, teknik ekip konusunda Ergün Ortakçı ile anlaşması bekleniyor. Ancak, şimdilerde en önemli gündem, genel kurul ve oluşacak yeni yönetim kurulu listesi.

YARI YARIYA BİR DEĞİŞİM BEKLENİYOR

KEV  kongresinden beklediği sonucu alamayan Kocaelispor Başkanı Bahri Yavuz 15 Haziran’daki seçimli kongre için çalışmalara başladı. 3.Lig’de bütçeyi 3.5, 4 milyon seviyesine çekmeyi düşünen Yavuz, ciddi kaynak sağlayacak isimleri ekibine almak istiyor. Bilindiği gibi 27 Haziran 2014’te yapılan son genel kurulda göreve gelen yönetim kurulunda Fevzi Bayırbaşı istifa ettiği için yerine yedeklerden İsmail Kolaylı dahil edilmişti. 17 kişilik mevcut yönetim kurulunda en az yarı yarıya bir değişiklik bekleniyor. Kimi isimlerin kendi isteğiyle kenara çekileceği, kimileriyle ise katkı vermediği için yolların ayrılacağı belirtiliyor.

8 İSİMLE YOLA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Kimlerin dışarda kalıp, yeni isimlerin kimler olacağı merak ediliyor. Yavuz’un yönetimin en aktif isimleri Sinan Süreli, Ceyhun Hoşdil, Cumhur Alkan, Yaşar Can, Teoman Gencal, Efe Nalçacı, Cumhur Kesemenli ve Hakan Coştu ile yola devam etmeyi düşündüğü öğrenildi. Ancak bu isimler arasında kendi isteğiyle ayrılabilecekler olduğu düşünülüyor. Sezon başı teknik direktör Ergun Ortakcı ile yaşanan sıkıntının ardından futbol şubeyi bırakıp düz yönetici olarak görevine devam eden Umut Serdar Yalçın ile hiçbir faaliyette yer almayan Hakan Özer’in yeni yönetim kurulunda olmaları uzak bir olasılık.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER