İSTANBUL - BHA

THY İletişim Başkanı Yahya Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bilgilendirmede, hava sahası sınırlamaları sebebiyle uçuş planlamasında zorunlu düzenlemelere gidildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Libya’ya taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Libya’ya taziye telefonu
İçeriği Görüntüle

Paylaşılan bilgilere göre; Lübnan, Suriye, Irak, İran ve Ürdün’e gerçekleştirilen seferler 2 Mart 2026 tarihine kadar iptal edildi. Katar, Kuveyt, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman’a yönelik uçuşlar ise yalnızca bugün için gerçekleştirilmeyecek.

Açıklamada, bölgedeki hava sahası gelişmelerinin yakından takip edildiği vurgulanarak, ilave iptallerin gündeme gelebileceği ifade edildi. Üstün, hava sahasındaki değişimlerin anlık olarak izlendiğini ve yeni kararların alınabileceğini bildirdi.

Yolcuların, seyahatleri öncesinde uçuşlarına ilişkin güncel durumu THY’nin resmi internet sitesinde yer alan “uçuş durumu” bölümünden kontrol etmeleri gerektiği hatırlatıldı.