Bilgi Evleri Piknikte Buluştu

Darıca Belediyesi bünyesinde dokuz ayrı noktada faaliyetlerini sürdüren Bilgi Evleri düzenlenen yıl sonu pikniğinde bir araya geldi.

 Bilgi Evleri Piknikte Buluştu
banner158
banner174
 Bilgi Evlerinde görevli öğretmenler, personel, bilgi evi aile birlikleri, veliler ve öğrencilerin katıldığı piknikte Bilgi Evleri, yılın yorgunluğunu atarken , Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta  etkinliğe katılarak öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet etti.  Çeşitli oyunların ve aktivitelerin yer aldığı pikniğe katılan bilgi evleri aile birliklerindeki veliler, çocuklarına sundukları imkanlar için Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ a teşekkür ettiler.

Pikniğe katılanlarla tek tek ilgilenen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bütün masaları tek tek gezerek çocuklarla sohbet etti.Çocukların ilgi odağı haline gelen Başkan Karabacak, Darıca genelinde elde edilen eğitimdeki başarının öğretmen, çalışan, veli işbirliği ve koordinasyonunun bir sonucu olduğunu ifade ederken, Bilgi Evlerinin de  bu başarıda önemli pay sahibi olduğuna dikkat çekti. Başkan Karabacak bu tür aktivitelerin bilgi evleri arasındaki  koordinasyonu güçlendirdiğini söyleyerek , bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 20:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER