Böke İzmit'i ziyaret etti

CHP Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve Parti Meclis Üyesi Ayşe Eser Danışoğluş ile birlikte CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret etti.

Böke  İzmit'i ziyaret etti
banner158
banner174
 VİZYONSUZ SİYASET TÜRKİYE’Yİ TIKIYOR

İl binasında gerçekleşen ziyarete CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür, CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, CHP Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar ve çok sayıda partili katıldı. Ziyaret sırasında konuşma yapan CHP Ekonomi Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Selin Sayek Böke, “Vizyonsuz siyaset Türkiye’yi tıkıyor” dedi.
 ‘BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ’
Kocaeli’ye partililerle bilgi alışverişi yapmak amacıyla geldiklerini belirten CHP Ekonomi Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Selin Sayek Böke, “Kocaeli’de milletvekillerimiz, il ve ilçe yönetimlerimizle bir araya gelerek Türkiye’yi daha aydınlık günlere nasıl taşıyabileceğimiz konusunda bilgi alışverişi yapmak için buradayız. Akıl yürüten bir çalışma içerisindeyiz. Bu çalışmayı yerelde yaptıktan sonra Ankara’da da değerlendiriyoruz. Bu tip toplantıların da oldukça önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizler birlikte üreterek hareket ediyoruz. Başka bir Türkiye için adım adım çalışmaya başlayacağız. Vizyonsuz siyaset Türkiye’yi tıkıyor. Sadece tarihi alanları ranta ve imara açarak büyümek mümkün değil. Türkiye’yi üreten vizyon sahibi önemli.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER