Bu yaz çok sıcak ve çok tozlu geçecek

Kocaeli'de devam eden tramvay çalışması, şimdiden yaşamı olumsuz etkilemiş durumda. Çalışmalar nedeni ile kapanan yollar ve kurulan şantiyeler bir yana, patlayan borular yaşamı olumsuz etkiliyor. Yaz aylarında çalışmalar daha yoğun olacak. bu yıl çok sıcak geçmesi beklenen yaz aylarına Kocaeli'de birde inşaat çalışmalarının oluşturduğu toz bulutları eklenecek

Bu yaz çok sıcak ve çok tozlu geçecek
banner158
banner174
 DAHA DOĞUDAN ÇIKILAMADI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünün İzmit’in doğusunda aylardır sürdürdüğü alt yapı çalışmaları henüz tamamlanmamışken, yollar köstebek yuvasına dönmüş, her taraf toz toprak içindeyken bir de tramvay çalışması başladı. Yahya Kaptan, Otogar ve Yuvam Akarca bağlantısı adeta tamamen koptu. Toplu taşıma araçlarının güzergahı bırakın her gün değişmeyi, her saat değişiyor. 

HERKES ŞAŞKIN, ÖFKELİ

İSU’nun Yenişehir ve M.Alipaşa’daki alt yapı çalışmasına bir de tramvay çalışmasının eklenmesiyle doğu bölgesinde yaşam adeta durdu. Toplu taşıma araçlarını kullananlar da, özel araç sahipleri de nereye, nasıl gideceklerini kestiremiyor, güzergahlar sürekli değişiyor. Tramvay inşaatı bölgesinde yaşanan sorunları bir yana koyun, insanların huzuru kalmadı. Evler, balkonlar, bahçeler tozla doldu. Kapı pencere açılamıyor, balkona çamaşır asılamıyor. 
HER GÜN PATLATIYORLAR

İzmit’te yer altından hangi kablonun nereden geçtiği, elektrik, su, doğalgaz, telefon hatlarının yerleri milimetrik olarak bilinmesine rağmen, müteahhitin kepçesi her gün bir kabloyu patlatıyor. Son iki hafta içinde Yenişehir bölgesinde en az 20 kez su, elektrik, doğalgaz ve telefon hatlarına zarar verildi. Çalışmanın şehir merkezine ilerlemeye başlamasıyla sıkıntı daha da büyüyecek. 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER