GETAB'da Yüzbaşıoğulları güven tazeledi

Gebze Toplu Taşımacılar Birliği (GETAB) 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı mevcut başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğulları yeniden başkanlığa seçildi.

GETAB'da Yüzbaşıoğulları güven tazeledi
banner158
banner174
 Eskihisar Hisartepe Restoranda sabah kahvaltısı sonrası başlayan genel kurula İstanbul Taşıyıcılar Birliği (İSTAB) Başkanı Ahmet Karakış, GETAB Başkanı   Ziyaettin Yüzbaşıoğulları, GETAB üyeleri katıldı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Genel kurulda divan başkanlığını  Necdet Kara yaptı daha sonra gündem maddelerine geçildi. Yönetim ve denetim raporu ile mali raporun okunmasından sonra oylamaya sunularak kabul edildi. Ardından ise  Ziyaettin Yüzbaşıoğlulları başkanlığında yeni yönetim kurulu listesi okundu. Yapılan oylama ile yeni yönetim kurulu onaylandı.

DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Seçim sonrası bir konuşma yapan  GETAB Yönetim Kurulu Başkanı Ziyaettin Yüzbaşıoğullları, Kasım 2014'de görev geldikleri ve 1,5 yıl içinde  önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Geçen zaman içinde  üyelerimizin sorunlarına yönelik  çalışmalar yaptık ve bir dizi adımlar attık. Bundan sonra ki süreçtede yine  daha çok çalışarak  GETAB'ı hak etitği noktanın ötesine taşıyacağız"dedi.
Daha sonra söz alan  İstanbul Taşıyıcılar Birliği (İSTAB) Başkanı Ahmet Karakış ise, GETAB'ı her zaman kardeş bir dernek olarak gördüklerini ve her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

YENİ YÖNETİM KURULU 

Buna göre Ziyaettin Yüzbaşıoğulları başkanlığında ki yeni yönetimde 
Asiy Üyeler:  Zekai Akyıldız,  Önder Kara, Mümin Erdoğan, Raşit Aslan, Hasan Tezcan ve Seyhan Pilavcı. 
Yedek Üyeler: Selim Özcan Murat Güzel, Ayhan Akalın, Yavuz Yanık, Ayhan Kahraman, Önder Aykır ve Ömer Kara.
Denetim Kurulu Asil: Harun Karabel, Zeki Arslan ve Cevat Seyran.
Denetim Kurulu Yedek: Naim Gülhan, Murat Kaya ve Erkan Güzel. 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2016, 14:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER