Güzeloğlu çifti şehit evlerinde

Güzeloğlu çifti şehit evlerinde

 Güzeloğlu çifti şehit evlerinde
banner158
banner174

Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Hanım, Derinceli Şehit Polis Memuru Mert Er ile Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu, onların yalnız olmadıklarını gösterdi.

ŞEHİT POLİS MEMURU
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, eşi Ayşe Hanım ile birlikte Hakkari Yüksekova’da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Derinceli Şehidimiz Polis Memuru Mert Er’in ailesini ziyaret etti. Aileye başsağlığı dileğinde bulunan Vali Güzeloğlu, “Bu toprakları bizlere vatan eylemek, bu topraklarda hür ve bağımsız birey olarak yaşamamızı sağlamak adına vatani görevini yapmakta iken, elim bir kaza sonucu şehit olan Mert’e ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun inşallah” dedi. Şehidimiz Mert Er’in babası Osman Er ve annesi Hatice Er kendilerini yalnız bırakmayan Güzeloğlu ailesine teşekkür etti.
YALNIZ BIRAKMADILAR
Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’nun bir sonraki durağı ise Siirt’te vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren Derinceli Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı’nın ailesi oldu. Vali Güzeloğlu, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Emre’yi ve tüm şehitlerimizi şükran ve minnet duygularıyla andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Şaban Arlı ve annesi Emine Arlı, kendilerini yalnız bırakmayan Güzeloğlu ailesine teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini  belirtti.
GEBZELİ ŞEHİT
Hasan Basri Güzeloğlu, eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehadet mertebesine eren Şehidimiz Uzman Çavuş Ümit İnan’ın Gebze’de ikamet eden ailesini de ziyaret etti. Ziyarette Vali Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’na Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve eşi Emine Arslan eşlik etti. Güzeloğlu, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Ümit İnan ve tüm şehitlerimizi şükran ve minnet duygularıyla andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit Ümit İnan’ın babası Nezir İnan ve annesi Zeliha İnan, kendilerini yalnız bırakmayan protokole teşekkür etti.
AİLYE DESTEK
Güzeloğlu çiftinin Gebze’deki bir sonraki ziyareti Diyarbakır Hani ilçesi Tunalı Mahallesi Kıltepe bölgesinde el yapımı patlayıcının teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu şehadet mertebesine eren Şehidimiz Uzman Çavuş Polat Özbek’in ailesi oldu. Güzeloğlu ailesine Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan ve eşi Emine Arslan da eşlik etti. Vali Güzeloğlu, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz Polat Özbek ve tüm şehitlerimizi şükran ve minnet duygularıyla andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Şehit Polat Özbek’in babası Hamza Özbek ve annesi Sakine Özbek, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Güzeloğlu ile beraberindekilere teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2017, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER