“Hukuk mücadelesini sürdürün“

Kocaeli Barosu'na 9 yeni avukat katıldı

“Hukuk mücadelesini sürdürün“
banner158
banner174
 Kocaeli Barosu’nun avukat ordusuna 9 yeni isim daha katıldı. Önceki gün düzenlenen törenle stajlarını tamamlayan genç avukatlar cüppelerini giyerek mesleklerine başlamış oldu. Buna göre Baro’ya kayıtlı avukat sayısı bin 310’a yükselirken gençleri bu özel günlerinde yakınlarının yanı sıra Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe ve yönetimi ile avukatlar yalnız bırakmadı.

 MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Törende konuşan ve baroların bir meslek örgütü olduğu gibi aynı zamanda bir savunma örgütü olduğunu belirten Başkan Sertif Gökçe, “Kocaeli Barosu kurulduğu yıldan bugüne kadar eksiksiz demokrasi, hukuk devleti, hukukun üstünlüğü, bağımsız ve tarafsız yargı, temel hak ve özgürlüklerin yaşama geçirilmesi için mücadele vermiştir. Bu mücadelemiz sürecektir” dedi.

‘HER ZAMAN DİKKAT EDİN

Yemin edip mesleğe ilk adımlarını atan genç meslektaşlarını kutlayan Gökçe, “Mesleğinizi, avukatlık mesleğinin kurallarına ve mesleki dayanışma ilkelerine bağlı kalarak yapın. Biz avukatlar toplumun göz önünde olan kişileriz, bu yüzden özel yaşantınıza dikkat edin. Sorumluluklarınızın olduğunu hiç unutmayın ve sosyal olayların içinde olun. Hukukun üstünlüğünü, demokratik hukuk devletini, bireysel hak ve özgürlükleri savunacağınıza ve bu yolda çaba göstereceğine gönülden inanıyorum” diye konuştu.

CÜPPE GİYEN AVUKATLAR

Ezgi YURDAKUL

Engin AKYÜZ

Mehmet FİLİK

Cansu BALCI

Yunus Emre KURT

Ömer AKINCI

Burak KAYA

Rahmi ERTÜRK

Önder MEYDAN

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER