Medical Park'ta kutlama

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle VM Medical Park Kocaeli Hastanesi yöneticileri ve doktorları, hemşirelerle bir araya geldi.

Medical Park'ta kutlama
banner158
banner174
 Hastanenin konferans salonunda düzenlenen etkinliğe, VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdür ve Tıbbi Direktörü Doç. Dr. Soner Şahin, Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Temel, Başhekim Göksel Ensari, Hasta Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcıları Binnur Kıranta ve Pelin Üçel ile doktorlar ve hemşireler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Müdür ve Tıbbi Direktör Doç. Dr. Soner Şahin, "Hemşireliğin ne kadar zor ve ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum. Biz doktorların ve hastaların en zor zamanında büyük özveri göstererek çalışan hemşirelerimizin bu özel gününü kutluyorum" dedi. Ardından söz alan Başhekim Göksel Ensari ise, hemşireliğin tıp dünyasının bugünlere gelmesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek bu özel günde onların yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Son olarak söz alan Hasta Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Binnur Kıranta, hemşireliğin dünü, bugünü ve yarınını anlattı.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 14:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER