Hizmet yarışında Darıca Belediyesi başarısız çıktı

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Belediye başkanları hizmet yolunda gece gündüz adeta birbirleriyle yarışıyorlar.

Hizmet yarışında Darıca Belediyesi başarısız çıktı
banner158
banner174

 Vatandaşa hizmet vermek adına yaptıkları yarışta belediye başkanları arasında ilk sıralamaya girenler olduğu kadar bu yarışta sona kalanlarda var.


Edinilen kulis bilgilerine göre Ak Parti Genel Merkezi Kocaeli ve çevre ilçelerinde Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında yaptırdığı çeşitli anket ve kamuoyu araştırmasına göre Genel Merkez gözünde en başarılı Belediye Çayırova Belediyesi olduğu öğrenildi.

Bu durumda hizmet için mücadele eden belediyeler içinde anket sonucuna göre en başarı olan Çayırova Belediyesi’nin hemen ardından Dilovası Belediyesi, Gebze Belediyesi gelirken, kulis bilgilerine göre Darıca Belediyesi başarıda sonda kaldığı görülüyor.

Kamuoyu yoklaması yapıldı.

Ak Parti Genel Merkez tarafından sesiz sedasız yapılan kamuoyu yoklamasıyla İlçelerde yaşayan vatandaşa telefon ile ulaşılarak yaklaşık 13 soru soruldu. Bu sorular çerçevesinde çıkan sonuçlara göre hizmet yarışında en başarısız belediye Darıca Belediyesi olduğu meydana çıktı.

Kamuoyu yoklamaları devam edecek!

Gelen kulis haberlerine göre Ak Parti Genel Merkez tarafından gizli olarak yapılan anket çalışmalarının devam ettiği hizmet yarışında
önümüzdeki süreçte anket sonuçlarında başarılı olan Çayırova ve Başarısız olan Darıca Belediyesi yerini hangi belediyenin alacağı merak ediliyor.



Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER