Muhasebeciler iftarda buluştu

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Derince Temsilciliği’nin düzenlediği iftarda muhasebeciler bir araya geldi.

Muhasebeciler iftarda buluştu
banner158
banner174
 KSMMMO Derince Temsilciliği’nin Saray Sofrası Restaurant’ta düzenlediği iftar yemeğine Derince Vergi Dairesi Müdürü Dursun Ali Al, Körfez Temsilcilik Başkanı Orhan Bozkurt, Derince Temsilcilik Başkanı Hasan Malo, Denetleme Kurulu Başkanı Serdar Kandemir, Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Çelik, Muhasip Üye Sait Aydın, Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör ve çok sayıda muhasebeci katıldı.
RAMAZAN AYI PAYLAŞMAKTIR
İftar yemeği ve yapılan duanın ardından açılış konuşması yapan Derince Temsilcilik Başkanı Hasan Malo, “ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluş olan bu mübarek ramazan ayında birliğimiz, dirliğimiz için bir araya geldik. Ramazan ayı paylaşmak demektir. İftar yemeğimize katılan herkese Derince Temsilciliğimiz adına teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.
SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR GETİRSİN
Derince Temsilcilik Başkanı Hasan Malo’nun ardından bir selamlama konuşması yapan KSMMMO Başkan Yardımcısı Tülin Keçeci Güngör ise, “bugün ramazan ayı vesilesiyle bir aradayız. Bir araya geldik. Dayanışma ruhunun ve paylaşmanın arttığı bu önemli günlerde, bu mübarek ayın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Bu güzel buluşmaya imza atan Derince Temsilciliğimizi ve Sayın Başkanı Hasan Malo arkadaşımı kutluyorum. Ayrıca herkesin Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutlarım” diyerek sözlerini bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER