BAĞIMSIZ TÜRKİYEDEN RAHATSIZ OLANLAR 

  Bağımsız olamayan bir Devlet, yönetildiği güçlerin, kölesi durumundadır. Osmanlı İmparatorluğunun fiili işgalinden sonra, başlatılan istiklal savaşımız, emperyalistlerin yöntem değişikliğini gündeme getirmiştir. 

Askeri güçler yerine, yerli işbirlikçi yöneticilerce, yönetim biçimi tercih edilmiştir. Türkiye topraklarından yirmi beş kat daha büyük topraklarımızdan vaz geçerek, mevcutla yetinmemiz istenmiştir. Çok ciddi ve bağlayıcı sözleşmelerle, işgalci, emperyaist güçlerin emir ve komutası altına girmişiz. Yani, yeni bir Devlet kurmuş ve adını Türkiye Cumhuriyeti Devleti koymuşuz. Bu Devlet hiç bir koşulda bağımsız olamamış. Bağımsız olmasını isteyen bir takım yöeticilerimiz bu isteklerini hiç bir zaman gerçekleştirme imkanı bulamamışlardır. Ciddi bir adım atmaya kalktıklarında ya görevden alınmış, yada idam edilmişlerdir. Bu acı ve ibret verici durum Erdoğan'ın iktidar oluşuna kadar devam etmiştir.  

Erdoğan öncesi, bitmiş, batmış ve bölünmüş bir ülke. Erdoğanlı süreç; bağımsız Türkiye süreci olarak değerlendirilir. Çok zorlu geçen bu süreçte, Erdoğan'ın olağanüstü çabaları ve dik duruşu, ülkemizin bağımsız bir ülke konumuna gelmesinin çok önemli bir adımı olmuştur. Ok yaydan çıkmıştır. Geri dönüşü mümkün olmayan bir yola girmiş bulunmaktayız. Çok büyük engellerle karşı karşıya kaldık. Şükürler olsun hepsini aştık. Tam bağımsız Türkiye olmamızın önüne hiç bir güç çıkamaz. Seksen yıl ülkemizi yöneten, bize şeklen benzeyen ve bizden olmayan, ad ve soyadları Türkçeleştirilmiş Yahudi ve Ermenilerden yönetimi devraldık. Bu devralmaya engel olamayan milyonlarca hain sürüleri büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorlar. Bağımsız Türkiye, onların bitmelerinin işaretidir.  

Emperyalist güçler, yani ABD, Avrupa, İsrail, Ermenistan ve onların maşaları olan Fetö ile PKK yenilmişlerdir. Türkiyenin öncülüğünde, Türk dünyası, İslam alemi ve tüm mazlum ülkeler kazanmıştır. İçimizdeki pislikler halen varlıklarını devam ettirmektedirler. Ancak Devletimiz bu pisliklerden ülkemizi temizleyecektir. Hemen hemen her gün Fetö cu hainler yakalanıyor. PKK lı ve Deaşlı teröristlere de göz açtırılmıyor. Erdoğan'ın bu yeni beş yıllık iktidarında tam bağımsız Türkiye olacağımız gibi, Dünya'yada da adil bir düzenin gelmesini sağlayacağız. Osmanlının ayak sesleri geliyor.Hatta tüm Dünya bu sesleri duymaya başladı. İçimizdeki hainler çatlasalarda, patlasalarda gelecek. 

Bu vesile ile, sayın Devlet başkanımızı candan kutluyorum. Canına can sağlığı istiyorum. Ömrünün bereketli olmasını yaradandan niyaz ediyorum. Ülkemiz ve Dünyamız için hayırlı olmasını diliyorum. Saygılarımla 

İDRİS ORTAKAYA 

YORUM EKLE