banner166

Başkan Şevki Demirci “Hedef Gelecek” Öğrenci ve Velileriyle Buluştu

Çayırova Belediyesi tarafından 3 yıldır başarılı bir şekilde yürütülen ve öğrenciler üzerinde eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında olumlu gelişmeler bırakan, öğrencilerin her yönüyle gelişimlerine destek olan “Hedef Gelecek” projesi bu yılda kendini yenileyerek devam ediyor. Üçüncü yılında yeni öğrencilerle birlikte 75 kişi sayısına ulaşan projeyi değerlendirmek ve gelinen nokta da artısı ve eksisi ile proje hakkında hasbihal etmek için öğrencilerle bir araya gelen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, tüm öğrencilerle tek tek ilgilendi.

Başkan Şevki Demirci “Hedef Gelecek” Öğrenci ve Velileriyle Buluştu
banner158
banner174
Demirci; Eğitim Önceliğimiz

Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda öğrenci ve veliler ile bir süre sohbet eden Başkan Demirci, Hedef Gelecek projesi hakkında bilgilendirme yaparak velilerin proje hakkında sorularını yanıtladı. İlçe Milli eğitim Müdürü Azmi Tunç ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Malkoç’un da katıldığı toplantıda 4,5 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevreye, alt yapıdan üst yapıya kadar bir çok alanda hizmet verdiklerini belirten Demirci, gençlik projelerinin en önemli adımı olan Hedef Gelecek projesiyle geleceğin önemli bireylerini ve bu alanda çalışmalarının yeniliklerle devam edeceğini söyledi.

Demirci, Proje İçeriği Çok Güçlü ve Uzun Analizler Sonucu Hazırlandı

Her aşamasını bizzat takip ettiğinin altını çizen Demirci; “Göreve başladığımız süre içerisinde ilçeye dev yatırımlar yaptık. Yaptığımız hizmetler ile adeta çayırova’nın çehresini değiştirdik. Bunların yanı sıra eğitim her zaman önceliğimiz oldu. Yaptığımız Anne-Çocuk Kulüpleri, Bilgievleri ve Gençlik Merkezleriyle okul öncesinden üniversiteye kadar her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olduk. Geleceğin Çayırova’sını inşa ederken bir yandan da geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yarınlara en iyi şekilde hazırlanmaları için “Yıldız Akademi ve Hedef Gelecek” projelerini her yıl ileriye taşıyarak eksikliklerimizi giderdik ve geleceğin belediye başkanlarını, valilerini, iş adamlarını, sanatçı ve siyasetçilerini yetiştirmek için akademik çalışmalarımız oldu. Projeye katılan öğrencilerimiz gelecekte ne olmak istediklerine elbette kendileri karar verecekler, biz onlara istedikleri alanlarda destek olmak için daha çok çalışacağız. Gençlere, yapılan yatırımı geleceğe yapılan yatırım olarak görüyoruz. İçeriği çok güçlü ve uzun analizlerle hazırlık süreci geçiren projeyle katkı sunduğumuz gençlerimizi, en seçkin makamlarda, mevkilerde, vatana millete faydalı parmakla gösterilen bireyler olarak yetiştirmek en büyük hedefimiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2018, 15:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER