banner166

Çayırova'nın yeni kaymakamı kim oldu ?

Çayırova Kaymakamlığı’na Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal atandı.

Çayırova'nın yeni kaymakamı kim oldu ?
banner158
banner174

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’nın Karar: 2022/392 11 Ağustos 2022 ATAMA KARARLARI, Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Buna göre Çayırova Kaymakamlığı’na Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal atandı.

Son atama kararları ile birlikte İstanbul Vali Yardımcısı olan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in yerine Eskişehir Tepebaşı Kaymakamı Ahmet Önal atandı.

     Yeni Çayırova Kaymakamı Ahmet Önal’ın Özgeçmişi:

1965 yılında Yozgat’ın Sorgun ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Sorgun’da, lise öğrenimini Kırıkkale’de tamamladı. 1988 yalında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1989 yılında İçişleri Bakanlığı’nda stajyer kaymakam olarak mülki idare amirliği mesleğine başladı. Sırasıyla Sivas, Gümüşhane, Bolu, Antalya ve İzmir illerinde 24 yıl boyunca kaymakamlık görevini yürüttü. 2010-2015 yılları arasında İzmir-Konak Kaymakamlığı, 2015-2020 yılları arasında ise İstanbul Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Bu arada, 2018-2019 yılları arasında Atatürk Havalimanı ve İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amirliği görevlerini yürüttü.14.07.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Eskişehir ili Tepebaşı Kaymakamlığına atanmıştır.

      1990 yılında yabancı dil öğrenimi amacıyla bir yıl süreyle İngiltere’de bulundu. Ayrıca 2000 yılında İngiltere’deki Exeter Üniversitesi’nde kamu yönetimi yüksek lisansı yaptı. “Avrupa Birliği’nin Göçmenler Politikası” konulu teziyle yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Ahmet Önal evli ve üç çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Duru medya gurup olarak Çayırova’nın Yeni Kaymakamı Ahmet Önal’a Çayırova’daki yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER