CUMHURBAŞKANIMIN VE AZİZ MİLLETİMİN  DİKKATİNE ! 

Sayın Cumhurbaşkanım ve Aziz Milletim ! Vatandaşı olduğu bir ülke'nin isminden tarihinden, bayrağı'ndan ve istiklal marşından rahatsızlık duyanlarda namus, şeref ve haysiyet var ise o ülke topraklarında yaşamamalıdırlar.. Yaşamak için ısrar edenler, namus, şeref ve haysiyet yoksunlarıdır. 

Bu yapıda olanları bile bile, ülkesinde yaşamalarına izin veren, göz yuman ve bu önemli hadiseyi önemsemeyen herkes de bunlar kadar aşağılıktır.  

Ne yazık ki ülkemizde bu tür satılık ve satılmış aşağılık  yaratıkları görmekten üzüntü duymaktayım. PKK nın siyasi uzantısı olan, HDP, yeni ismiyle Yeşil sol partinin Milletvekilleri Devletimize meydan okuyarak, Bayrağımıza ve İstiklal marşımıza karşı kin, nefret ve saygısızlıklarını sürdürmektedirler. Devletimize karşı düşmanca tavırlarını devam ettirmektedirler. Devletimizin yıkılması ve yok olması için ellerinden gelen her şeyi yapmaktan çekinmeyen bu güruh'a karşı Devlet etkili bir şey yapamadığı gibi, birde bütçesinden bu Devlet millet düşmanlarına en üst düzeyden maaş ödüyor. Milletvekilliği dokunulmazlık zırhı ile koruma altına da alıyor. Dünyanın hiç bir ciddi ülkesinde böyle bir ahmaklık olamaz diye düşünüyorum..  

Değerli okurlarım; Yeniden Cumhurbaşkanlığını kazanan ve vatandaşlara hitap eden sayın Erdoğan'ın çok önemsemiş olduğum konuşmasının bir bölümünü sizlerle paylaşmak istiyorum. " Kazanan 85 milyondur. Birlik olalım. Kardeş olalım. Kırgınlıklarımızı bir  kenera koyalım. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirelim" diyor. Sayın Erdoğan'ın bu beyanatına itirazım var. Kiminle kardeş oluyorsun? Kiminle bütünleşiyorsun? Ülkemizi seni ve sülaleni bir kalemde silecek ve yok edecek düşmanlardan böyle bir şey beklemek gaflet değil mi? Kim bunlar? Benden daha iyi bildiğini düşünüyorum. Yine de hatırlatayım. Devletin arşivleri senin emrindedir. İstediğin zaman her türlü bilgiye ulaşabilirsin.   

1927 yılında iki yüzbin Yahudi yi ve sekizyüz bin Ermeniyi vatandaş edip, ad ve Soyadlarını Türkçeleştirip, on üç milyon nufuslu bir ülkeyi yönetmek için görevlendirilen bir milyon gayri müslim, bu ülkede ezanı yasaklayıp, camileri ahır etmediler mi? Tekkeleri, zaviyeleri, Medreseleri kapatmadılar mı? Şapka takmayan seksen insanı idam etmediler mi? Kuran'ı yasaklamadılar mı? 600 yıl Cihana hükmetmiş koca Osmanlı İmparatorluğunu yok sayarak, yeni soysuz, sopsuz bir Türk milleti oluşturmaya çalışmadılar mı? 15 yıl Atatürkün naşını bir tabut içinde bir eşya gibi müzede bekletmediler mi? Ülkede yaşayan insanlar ekmeğe muhtaçken, Yahudi bir mimarın çizmiş olduğu Anıt kabire 24 ton altın değerindeki parayı Atatürkle birlikte Anıt kabire gömmediler mi? Alevi'lere, sünni'lere, Türk'lere, Kürt'lere, Çerkez'lere velhasın tüm topmum kesimlerine zülum etmediler mi? Kendilerinden olmayan hiç  kimseye yaşama hakkı tanımayan, bu alçaklar, Menderes'i ve arkadaşlarını idam etmediler mi? Erbakan'ı Ecevit'i görevden aldırmadılar mı? Her on yılda bir ihtilal yapmadılar mı? Özal'ı zehirlemediler mi? Dersim de katliam yapmadılar mı? Van Erciş Zilan deresi halkına karşı Devlet görevlilerinin ahlaksız girişimleri sonunda vatandaşın baş kaldırısına isyan kılıfı uydurup onlarca insanı idam ettirmediler mi? Kürt'çe konuşmayı yasaklamadılar mı? Uçaklarımız Pkk mevzilerini vurmaya giderken, Pkk ya haber vermediler mi? Mit Tırlarını durdurarak Devleti suçlu duruma sokmaya çalışmadılar mı? Gezi olaylarını başlatıp, halk ihtilali yapmayı planlamadılar mı? Pkk nın özerklik ilanına destek vermediler mi? Hendek savaşlarını başlatmadılar mı? On binlerce şehit vermemize sebep olmadılar mı? Sen, ailenle birlikte tatildeyken sizleri katletmek üzere bir katliam timi göndermediler mi? Ülkemizi işgal etmeye çalışmadılar mı? Meclisi, Genel kurmay başkanlığını, Jandarma genel komutanlığını, Emniyet genel müdürlüğünü, Özel kuvvetler komutanlığını, Külliyeyi ve daha onlarca stratejik yerlerimizi yok etmeye çalışmadılar mı? Daha fazlasını yazmaya kalkasam sayfalara sığdıramam.  

Sayın Cumhurbaşkanım, bu Aziz Millet sizi bağrına bastı, korudu, yedirmedi.  Seçim sonunda da ADAM KAZANDI mottosuyla bütün dünyaya haykırdı. Prestijinizi katladı. Tabiki devletimizin de sizinle birlikte  değeri katlandı. Ancak bu hainlere yol vermeyelim artık yeter ! çok büyük maddi ve manevi kayıplara yol açtılar. Bizleri inim inim inlettiler. Devletle alay edip hafife aldılar, parmak salladılar, sömürdüler, oynadılar ve defalarca iç- dış mihraklarla bir olup ülkeyi salladılar.   

Şimdi ben de size soruyorum. Biz yada siz, bunlarlamı kardeş olacağız? Bunlarla mı bütünleşeceğiz? Bunlarla mı güçlü Türkiye olacağız? Bunlarla mı aramızdaki kırgınlıkları unutacağız? Biz bu pisliklerle olamayız, siz hiç olamazsınız. Bunlar, ruhlarını şeytana kiraya vermiş yaratıklardır. Benim terorist sever dostum, arkadaşım olamaz. Bunlara çok iyi bir ders vermek zamanı çoktan geçtiği kanaatindeyim. Kemal denen çukur adamdan ne bekliyorsunuz, bunlar ve diğerleri muhalefet değil ki düşmanla işbirliği yapan  yeni ittihat terakki fırkası.. Kemal ve benzerlerinin dedeleri tarafından ülkemize yapılan baskı, yok etme ve sair pisliklerin aynısını Kemal ve diğerleri bize yapmaya çalışmaktadırlar. Bu güruh yaptıklarının bedellerini ödemek zorundadır. 22 adet suç dosyası bulunan Kemal ve benzerleri derhal yargılanmalıdır. Bu yaratıklara gereği mutlaka yapılmalıdır. Sayın Bahçelinin dediği gibi çok hevesli olduklarından ve özlediklerinden dolayı da; Ya Selo'nun yada Kavala'nın yanına gönderilmeliler. Bunlar yaptıklarının bedellerini öderlerse, bunlara özenenler fren yapmak zorunda kalırlar. Aksi taktirde bu hain sürülerinden kurtulamayız.  

Cumhurbaşkanlığı makamına, İstiklal marşımıza, Bayrağımıza saygı duymayanların bu ülkede kalmaya hakları yoktur. Bunları koruyan, hain üretim fabrikası olan Demokrasi ve İfade özgürlüğü anlayışının yasal güvencesi olan Anayasa ve diğer ihanete uygun çıkarılmış yasaların tümü yok sayılarak, yeniden Demokrası ve ifade özgürlüğü vatan sevgisi üzerine inşaa edilmelidir.  

Sayın Cumhurbaşkanım, bunların ıslahı beklenemez zira; hadlerini aşırı ve  çok fazla aştıkları zahir olan bu kemikleşmiş, sabit fikirli ve ruhlarını şeytana kiralatmış insana benziyen ve insan olmayan mahluklardan bize de ülkemize de bir hayır gelmez. Elbette ki ustalık döneminde hassas ve çok işin var. Elbette ki devlet sırrını-aklını ve refleksini bizler bilemeyiz .. Ancak bu 75 yıllık çalkantılı ve dolu dolu bir ömrünü iki asır gibi yaşamış bir abinizin ve kardeşinizin naçizane  çok emin olarak belirtmiş olduğu fikirleridir. Bu işleri kanaatimce bir gece ansızın tıpkı dış düşmana söylediğiniz gibi çok hızlı bir şekilde bitirmelisin. Öncelikle Demokrasi ve ifade özgürlüğü anlayışını değiştirmek zorundasın. Vatana ihanet yasası çıkarmalısın. Vatan hainlerine siyasi yasak getirtmelisin. Meclisteki teröristlerler için bir önlem almalısın. Teröristlerle ilişkili olanlara siyasi yasak getirmelisin. Seçme ve seçilme hakkından mahrum bırakmalısın.   

Bu iç temizlik bütün gelişmelerin ön şartı olarak devrim niteliğinde  ve ehem mühimme tercih edilir düsturunun bir gereğidir.  Şimdi barış zamanında da “Ya Devlet başa ya kuzgun leşe” deme zamanıdır. Bunu geniş zamanda söylemek ve gereğini yapmak bu kez çok ehemmiyetlidir. Ekonomiden, enflasyondan, yemekten içmekten daha önemlidir. Şükürler olsun vatan severler, vatan satanları mağlup etmiştir. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her şey Vatan için.Kahrolsun hainler. Yaşasın tam bağımsız Büyük Türkiye. Saygılarımla  

  

İDRİS ORTAKAYA  

YORUM EKLE