Başkan Şayir’den Polisan’a teşekkür 

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen yarışmalarda Türkiye 3.’sü olan Polisan Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin ödül törenine katılan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, başarılarından Polisan Ortaokulu Halk Oyunları öğrencileriyle gurur duyduğunu belirterek, Polisan Holding yönetimi ve öğrencilerine teşekkür etti. 

Başkan Şayir’den Polisan’a teşekkür 
banner158
banner174

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen 2022 yılı grup yarışmalarında il birincisi olan, ardından Kocaeli’yi temsilen Balıkesir’de düzenlenen Türkiye yarışlarında ise Türkiye 3.’sü olarak Dilovası’nı gururlandıran Polisan Ortaokulu Halk Oyunları ekibi öğrencileri önceki gün Polisan Holding’in düzenlediği programla ödüllendirildiler. Polisan Fabrikası’nda düzenlenen törene Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bitlis, Polisan Holding CEO’su Mehmet Hacıkamiloğlu, Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı ve Diliskelesi Spor Kulübü Başkanı Sinan Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu, Polisan Fabrikası Genel Müdürü Selçuk Denizhan, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, Polisan Ortaokulu Müdürü Bahtiyar Yılmaz, Polisan Spor Derneği Başkanı Tekin Dursun ile okul öğretmenleri ve halk oyunları öğrencileri katıldı.  

CUMHURİYETİMİZİ EMANET EDECEĞİMİZ GENÇLERİMİZİN İYİ YETİŞMESİNİ İSTİYORUZ 

Polisan Fabrikası’nda düzenlenen törenin açılış konuşmasını yapan Polisan Holding CEO’su Mehmet Hacıkamiloğlu, “Bugün fabrikada farklı bir telaş yaşıyoruz. Genelde bir temel atma yada bir tesis açılışında toplanırdık. Ancak bugün çok farklı bir nedenden dolayı bir aradayız. Polisan Ortaokulu halk oyunları öğrencilerimizin güzel bir başarısı için bir aradayız. Bize bu başarıyı yaşatan öğrencilerimiz ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Çocukluk döneminde halk oyunları oynayan ve özellikle Van yöresi halk oyunlarını oynayan birisi olarak zor bir oyunla önce Kocaeli birincisi ardından da Türkiye üçüncüsü oldular. İnşallah bu başarıları eğitim hayatlarında da devam edecektir. Polisan Holding kurucusu merhum Necmettin Bitlis’in 1964’te kurduğu Polisan, sadece işletme yatırımı yapmadı. Sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma faydalı olmak için eğitime, kültüre, sanata ve spora her zaman destek oldu. Şimdiki Yönetim Kurulu Başkanımız Emin Bitlis’te babasından aldığı bu bayrağı daha yukarıya taşımak için aynı yolda, aynı heyecanda çalışıyor. Polisan Holding olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi çok önemsiyoruz. Biz Cumhuriyetimizi emanet edecek gençlerimizin her alanda çok iyi yetişmesini istiyoruz. Tekrar tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi. 

ÖĞRENCİLERİMİZİN GÜLEN YÜZLERİNİ GÖRMEK KEYİF VERİYOR 

Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bitlis ise yaptığı konuşmasında “Başarıları için öğrencilerimizi ve emeği geçen tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum. 1960’lı yıllardan beri Dilovası’nda hem sanayi anlamında hem de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yaptığımız çalışmalarımız artık Dilovası ile özdeşlemiş bir durumda. Burada olmasak ta bunu hissediyoruz. Öğrencilerimizin gülen yüzlerini görmek büyük keyif veriyor. Bunlar bizleri çok motive ediyor. Polisan Holding olarak bu tür sosyal sorumluluk projelerimize ve destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 

POLİSAN AİLESİ İLE GURUR DUYUYORUZ 

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Polisan ailesi ile her zaman gurur duyuyoruz. İlçemiz ile özdeşleşen Polisan’dan bahsederken merhum Polisan’ın kurucusu ülkemizin önemli sanayicilerinden Necmettin Bitlis’i de yad etmeden geçemeyeceğim. Ülkesini seven, üretime hayatını adayan, eğitime, kültüre, sanata ve spora her zaman destek olan Necmettin Bitlis’in ilçemize katkılarını saymakla bitiremeyiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Kendisine her zaman dua ediyoruz. Bu geleneğin aynı şekilde devam etmesi yine bizleri mutlu ediyor. Polisan’ın desteği ile ilçemiz çocuklarının halk oyunlarında ki başarısı ülkemize yayılmış durumda, aynı şekilde Diliskelesi Spor’a yaptıkları katkılarından dolayı da çocuklarımız adına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşması spora, sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirilmesi bizim için çok önemlidir. Bu katkılarından dolayı da ayrıca Polisan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Emin Bitlis ve ekibine de teşekkür ediyorum. Bir kez daha başarılarından dolayı Polisan Ortaokulu öğrencilerimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyor başarışlarının devamını diliyorum” dedi. 

İLÇEMİZ İÇİN GURUR VERİCİ  

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay ise yaptığı konuşmasında “Öncelikle çocuklarımızın her zaman yanında olan, çocuklarımızı kültürel, sosyal ve sportif alanda her zaman destekleyen Polisan Holding yönetimine teşekkür ediyorum. Necmettin Bitlis’in başlattığı bu çalışmalara vefatından sonra sahip çıkan ve destekleyen Emin Bitlis ve ekibine teşekkür ediyorum. Biz çocuklarımızın eğitimle, sporla, kültürel ve sosyal faaliyetlere yönelmesini önemsiyoruz. Dilovası Kaymakamlığı ve Dilovası Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya çalışırken özel sektörümüzün de bu tür çalışmalara destek vermesi bizleri çok sevindiriyor. Bu desteklerinin de Türkiye’de ki aldıkları başarılarla taçlandırması bizleri daha da çok mutlu ediyor. Polisan Ortaokulu öğrencilerimizin halk oyunları yarışmalarında Türkiye 3.’sü olmaları hem bizler hem de ilçemiz için gurur verici bir olay. Ayrıca yine Polisan Holding’in desteği ile sporda güzel bir ivme yakalayan Diliskelesi Sporumuzda bizleri mutlu ediyor. Polisan Holding’in katkılarıyla başarıları yakalayan çocuklarımızın bizde her zaman yanında olacak ve onların daha iyi başarıları için çalışacağız. Dilovası Kaymakamlığı olarak çocuklarımıza ve gençlerimizin geleceğine yatırım yapan herkese ve Polisan Ailesine bir kez daha teşekkür ediyor çocuklarımızı tebrik ediyorum.”dedi. 

Konuşmaların ardından törene katılan protokol üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek, günün anısına hatıra resmi çektirdiler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER