banner166

Kartepe'de Kapalı Pazar Dönemi

Kartepe Ataevler Mahallesinde kurulan semt pazarının yeni yerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kapalı pazarların yapılacağı müjdesini verdi.

Kartepe'de Kapalı Pazar Dönemi
banner158
banner174

 Kartepe Ataevler Mahallesi Kemal Paşa Caddesi üzerinde uzun zamandır hizmet veren semt pazarı esnafların ve vatandaşların talebi sonrasında İsmetpaşa Caddesi üzerine alındı. Yaya ve araç trafiğini engellemeyecek şekilde kurulan semt pazarında esnafları ve vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Başkan Üzülmez, Pazar esnafına hayırlı işler diledi.

İKRAMLARI KABUL ETTİ

Ataevler Mahallesi’nde Kemal Paşa Caddesi’nde 50 esnaf tarafından kurulan Pazar yerinde esna ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Üzülmez, gelen ikram davetlerini geri çevirmedi. Vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Üzülmez’e, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Balaban, Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı’da eşlik etti.

KAPALI PAZAR YERİ YAPILACAK

Ataevler Mahallesi’nde Pazar yerinin değiştirilmesi hakkında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepe’de hızlı bir değişim yaşanmaktadır. Belde kültüründen şehir kültürüne geçiş sürecindeyiz. Üç noktada kapalı pazar yeri kurulum çalışmaları başlamıştır. Kapalı Pazar yapacak yer olmayan mahallelerde yaya ve araç geçişine engel olmayacak şekilde düzenleme yapıyoruz. Ataevler Mahallemizde yaşanan pazar sorununu çözdük. Yeni yerine taşınan pazardan Kartepeli hemşehrilerimizin mutlu olduklarını gördük. Bizim amacımız vatandaşlarımızı memnun etmektir” dedi. Ataevler Mahallesi esnaf ve sakinleri Pazar yerinin değiştirilmesinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2018, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER