Vali Aksoy temel atma törenine katıldı

GEBZE (İMES) MAKİNA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ CAMİİ İNŞAATININ TEMEL ATMA TÖRENİ SAYIN VALİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

Vali Aksoy temel atma törenine katıldı
banner158
banner174

 Gebze (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan Gebze (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Camisinin Temel atma töreni, Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Törene; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün,

Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Gebze (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, Bölge Müdürü Musa Turan, Gebze (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Gebze (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun konuşmalarının ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmalarında; “Bugün bu bölgedeki bir caminin daha temel atma töreninde bir araya geldik. Böylesine hayırlı bir programda sizlerle bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. İlimizin özellikle Dilovası ve Gebze bölgesi sanayinin kalbinin attığı bir bölgedir. İl ve ülke ekonomisine çok önemli katkı sunuyor ve bu bölge gün geçtikçe daha iyi bir noktaya taşınıyor. Burada yapılan yatırımlar, istihdamdaki sayılar ve önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarla ülke ekonomisine katkı sunmaya devam edecektir. Böylesine büyüyen ve gelişen bölgede dini ihtiyaçların karşılanması ve vatandaşlarımızın inançları gereği ibadetlerini yapacakları mekanlara ihtiyaç var. Bu anlamda bu camiinin de temelini bugün atarak, eksikliğimizi gidermiş olacağız. İmece usulüyle başlayan bu proje inşallah  en kısa sürede tamamlanacaktır. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diyen Sayın Valimiz, Gebze (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi camisinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın okuduğu dualar eşliğinde   Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy  ve  protokol üyeleri, Gebze (İMES) Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Camisinin temelini hayırlı olsun dilekleri ile  attılar. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER