DÜNYA EMEKÇİLERİNİ ÇOK ZOR GÜNLER BEKLİYOR 

Amerika, Avrupa, Balkanlar, Asya, Kafkasya ve diğer kıtalarda yaşayan insanları bekleyen felaketler, gündemin birinci maddesini oluşturacak. Kendilerini Dünyanın sahibi ve efendisi olarak gören bir avuç para babaları ile milyarlarca insanın mücadelesine şahit olmamıza az bir zaman kaldı.  

Dün Amerikada, bir zencinin katledilmesini bahane eden yüzbinlerce insan sokak eylemleri yaparak, ciddi bir kaos oluşturdular. Bu gün Fransada, Cezayırlı bir genç insanın katliamı bahane edilerek, Fransa adeta yakılıp yıkılıyor. Ortalık kan gölüne dönüşmüş. Binlerce yaralı ve binlerce tutukluların oluşturdukları kaos ortamı, Avrupanın diğer ülkelerine de sıçraması kaçınılmazdır. 

Peki bu kargaşa ortamının oluşmasının sebebi nedir? Değerli okurlarım; Yazılarımda sık sık kapitalis sistemin acımasızlığından bahsederek, sistemin nihayi hedefine ulaşması için tüm engelleri aştığını ifade ediyordum. Dünyada, Beşeri anlam da alternatifi olmayan tek ekonomik sistemdir. Kapitalizm. Nedir bu sistemin nihayi hedefi? Kısacası; köleci bir topum oluşturmaktır. Dünayı yöneten para sahiplerinin tamamı Yahudi kökenlilerdir. Azılı milliyetçi ve ırkçı bir anlayışı benimserler. 

Tevrat'a göre İsrail oğulları, Dünyadakİ tüm insanlardan ayrıcalıklı olarak yaratılmkıştır. Yani, Dünyanın efendileri ve sahipleri olarak anlamalıyız. Diğer tüm insanlar, İsrail oğullarına hizmet etmek için yaradılmaşlardır. Çünkü Tanrıları öyle olmasını istemiş. Kafi gelmişmi? hayır. Bu yurtsuzların vatan toprakları dahi, Tanrı tarafından belirlenmiştir.  

Siyonizm; Yahudilerin, Irkçı ve milliyetçi anlayışlarının adıdır. Dünyayı yöneten para babalarının tamamı 5 yada 9 aileden oluşmaktadır. Siyonist anlayış, Dinlerinin ve Kitaplarının emirleri doğrultusunda çalışmalarını devam ettirmektedirler. Bu çalışmaları sona erdiğinde; Nazi Almanyası tarafından soy kırımına uğrayan ve frınlarda canlı canlı yakılan Yahudiler, daha fazlasını Yahudi olmayan her kese yapacaklarından kuşkunuz olmasın. 

Evet. Değerli okurlarım; Kapitalist sistemin sahipleri, Siyonist Yahudilerdir. Bunlar amaçlarına ulaşmak için tüm zorlukları aşmış durumdadırlar. Karşılarına çıkabilecek tek bir engel varsa o da İlahi anlamda, İslami ekonomik sistemdir. Bu sistemin yürürlüğe girebilmesi için, ciddi bir çalışma yürüten Dünyada ki en önemli lider Erdoğandır. Erdoğan, İslami ekonomik sistemin alt yapısının oluşturmuş, duvarların yapımı ile çatı kalmıştı. Bu eksiklikleri gidermiş olsaydı, yazılan reçete tüm Dünya emekçilerinin kurtuluşu olacaktı. 

Anlamaığımız bir nedenden dolayı, kapitalist sistem mühendislerini görevlendirdi. Hiç bir açıklama yapmadan, kapitalist sistemin güdümüne girmiş olduğunu ibretle izlemekteyiz. İnşallh bir açıklaması vardır.  

Sevgili Erdoğan, size güvenimiz sonsuz. Başta bizim, Türk düyasının, İslam aleminin ve diğer Dünya emekçilerinin tek umudusunuz. Lütfen bu konu ile ilgili açıklama yaparak kuşkularımızın giderilmesi konusunda, duyarlı olmanızı diler saygılarımı sunarım. 

İDRİS ORTAKAYA 

YORUM EKLE