BEYLİKBAĞISPOR İLE MUSTAFAPAŞA ANADOLU LİSESİ ARASINDA EĞİTİM İŞBİRLİĞİ

Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Ümit Fatih YALSIZ ve Mustafapaşa Anadolu Lisesi müdürü Mustafa ŞAHBAZ arasında eğitim ve spor üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

BEYLİKBAĞISPOR İLE MUSTAFAPAŞA ANADOLU LİSESİ ARASINDA EĞİTİM İŞBİRLİĞİ
banner158
banner174

 Beylikbağı Spor Kulübü Başkanı Ümit Fatih YALSIZ, ilçemizde bu yıl açılan Mustafapaşa Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Okula müdür olarak atanan ve Gebze spor camiasının Karadenizspor’dan tanıdığı Mustafa ŞAHBAZ ile eğitim ve spor üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Beylikbağıspor Kulübü Başkanı sayın YALSIZ ziyareti ile ilgili şunları söyledi. : “ Okul Müdürü Mustafa ŞAHBAZ ile eskiye
dayanan dostluğumuz bulunuyor. Spor ile eğitimin bir arada yürüyebileceğine inanan birisi. Kendisinin eğitim anlayışına da güveniyoruz.

Bu yıl neler yaptıklarını ve gelecekle ilgili projelerinin, hedeflerinin neler olduğunu birinci ağızdan dinledik ve duyduklarımız bizi çok sevindirdi.

Sporcu gençlerimizin Mustafapaşa Anadolu Lisesinde mutlu ve başarılı olacağına inandık. Biz de kulüp olarak eğitime önem veriyoruz ve her iki kurum da iyi insan yetiştirme konusunda hemfikir.

Sürekli koordinasyon içinde bulunabileceğimiz bir okul olduğu için başarılı sporcularımızın lise tercihlerini yaparken Mustafapaşa Anadolu Lisesi’ni tercih etmelerini istiyoruz.”

Okul sosyal medyayı da aktif kullanıyor. Tercih senesinde olan gençler okul hakkındakibilgi ve gelişmelere gelişmelere resmi internet siteleri dışında youtube, twtter, facebook ve instagram hesaplarından ulaşabilir.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2021, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER