İmaj Baskı Ambalaj, Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol İmzaladı

Uğur GENCER/ Yurt içi ve yurt dışında Ambalaj Sektörünün önde gelen isimlerinden İmaj Baskı Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında “Matbaa Teknolojisi” alanında Mesleki Eğitim Bursu iş birliği yapıldı.

İmaj Baskı Ambalaj, Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol İmzaladı
banner158
banner174

Yurt içi ve yurt dışında Ambalaj Sektörünün önde gelen isimlerinden İmaj Baskı Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında “Matbaa Teknolojisi” alanında Mesleki Eğitim Bursu iş birliği yapıldı.

İmaj Ambalaj Genel Müdürü Mustafa İman, Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erdinç Abike arasında protokol imzalandı.

İmaj Ambalaj’dan Mesleki Eğitim Bursu

İmaj Baskı Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “Matbaa Teknolojisi” alanına en yüksek puanla yerleşip, kayıt yaptırmaya hak kazanan gelir durumu yeterli olmayan ilk 10 öğrenciye Mesleki Eğitim Bursu verilecek.

Burs Sonrası İstihdam Sağlanacak

İmaj Baskı Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Mustafa İman STFA  “Matbaa Teknolojisi” bölümünden mezun olup akademik başarısı yüksek tüm öğrencilere istihdam koşulları saklı kalmak şartıyla istihdam sağlayacağını da belirtti.

İmaj Ambalaj AŞ firmasında protokol imzalanırken, İmaj Ambalaj Genel Müdürü Mustafa İman, Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Erdinç Abike’nin yanı sıra İmaj Ambalaj Mali İşler Koordinatörü Vural Kantar, STFA Müdür Başyardımcısı Tevhide Öztürk, STFA Matbaa öğretmeni Filiz Çalışkan’da katıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2023, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER