Örnek İşbirliği!

Bölgemizdeki 4 liseyi kapsayan ortak iş birliği protokolü imzalandı.

Örnek İşbirliği!
banner158
banner174
 Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, Yücel Boru Fen Lisesi, Gebze Atatürk Anadolu Lisesi ve Sarkuysan Anadolu Lisesi ile GTÜ arasında işbirliği protokolü imzalandı. GTÜ-Rektörlük binasında gerçekleşen imza törenine Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze Kanuni Sosyal Bilimler Lisesi, Yücel Boru Fen Lisesi, Sarkuysan Anadolu Lisesi ve Gebze Atatürk Anadolu Lisesi müdürleri ile bölge basını katıldı.

“KENDİ MESLEĞİNİ YAPMAYAN %60 MEZUN VAR”
Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Haluk Görgün, üniversite mezunu bireylerin %60’ının kendi mesleğini yapmadığının altını çizerek bu işbirliği sayesinde daha bilinçli üniversitelilerin olacağını söyledi. Gebze’nin Türkiye sanayisinin kalbi olduğunu söyleyen Görgün, “Sanayinin başkentindeyiz o yüzden bu projeyi şöyle açıklamak doğru olacak; Ürünün girdisi ne kadar iyiyse çıktısı da o şekilde kaliteli olur. Bu proje sayesinde çocuklarımız Üniversite tercihini yapmadan gideceği bölümü tanımış olacak. Tercihlerinde daha sağlıklı karar verecek” dedi.

“BU PROJE ÜLKENİN GELECEĞİNE ÇOK ŞEY KATACAK”
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel ise Gebze’nin yıllardır hasretini çektiği üniversitesine GTÜ sayesinde kavuştuğunu ve işbirliği protokolün bölgeye çok büyük katkılarının olacağını söyledi. Lisede okuyan ve bu yıl sınava girecek olan öğrencilerin GTÜ’yü tanımasının geleceği bakımından şekillendirici olacağını düşündüğünü bildiren Demirel, “Üniversite ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın böyle bir çalışma yapması bizleri çok mutlu etti. Bu proje ülkemizin geleceğine çok şey katacaktır. Buradan bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Semih KIR

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER