Seymenli Öğrenciler “Kibarlık budalasını” sergiledi

Seymenli Öğrenciler “Kibarlık budalasını” sergiledi

 Seymenli Öğrenciler “Kibarlık budalasını” sergiledi
banner158
banner174

İçerisinden bulunduğumuz Eğitim ve Öğretim döneminde Darıca’da yeni Kampüsünde başlayan Seymen Eğitim Kurumları gerçekleştirdiği Kültürel etkinlikler vasıtası ile de göz dolduruyor

Okulların kapanmasına sayılı günler kala Özel Seymen Eğitim Kurumları  Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi Anadolu Lisesi Tiyatro Kulübü öğrencileri, Moliere’nin  “Kibarlık Budalası” adlı oyunu başarıyla sergiledi. Öğrenciler, ikiyüzlü ve çıkarcı tutumları eleştirerek, erdemli olmanın önemini vurguladılar.

 

Darıca Ayşe Seymen sahnesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Özel Seymen öğrencileri sahnede izleyicileri büyüledi. Öğrenciler dakikalarca ayakta alkışlandı, Aylardır yapılan hazırlıklar sonunda sahnelenen oyun bütün izleyicilerden tam not aldı.

ÖĞRENCİLER AYAKTA ALKIŞLANDI

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen geceye Kurucu Temsilcisi Hamiyet Satı, Darıca Ayşe Seymen Yerleşkesi ve İzmit Rahmi Seymen Yerleşkesi idarecileri, çok sayıda veli ve öğretmen  katıldı. Öğrencisi, öğretmeni idarecisi ve velisiyle  Darıca ve İzmit  yerleşkesi  bir ve birlik içinde olduklarını bir kez daha gösterdi.

Oyunun sonunda mezun olan tiyatro kulübü öğrencilerine Kurucu Vekili Sayın Hamiye Satı tarafından başarı belgesi verildi.Bölüm Başkanı  Edebiyat Öğretmeni Mehtap Uzun yönetiminde ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümünün  hazırladığı gecede öğrenciler,  başarmanın mutluluğunu yaşadılar.

 

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2016, 15:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER