JTI ve BAT grupları zamlı sigara fiyatları

Tiryakilere bir şok daha. Sigara fiyatlarına yeni bir zam daha geldi. Philip Morris grubu sonrası JTI ve bat sigara grupları da zam yaptı.

JTI ve BAT grupları zamlı sigara fiyatları
banner158
banner174

Sigara fiyat listesi 2023 tiryakiler tarafından bugün en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Sigara fiyatlarına dün gece yarısı zam gelmişti. Tiryakiler Bugün yeni bir zam haberiyle daha yıkıldı. Philip Morris sigara fiyatları dün gece itibarıyla zamlanırken JTI ve bat sigara gruplarından da zam haberi verildi. Böylece tüm sigara gruplarında fiyat artışı yaşanmış oldu. Yeni zam sonrası sigara fiyatları listesi de araştırılmaya başlandı. Peki, Winston kent Camel Monte Carlo sigara fiyatları ne kadar oldu? 

Sigara tiryakileri üst üste zam şoku ile yıkıldı. Gece saatlerinde Philip Morris grubu sigaralara zam yapılmıştı. Böylece Marlboro ve Parlament başta olmak üzere birçok sigaranın fiyatı artmıştı. Bugün akşam saatlerinde iki sigara markası daha zam kararı aldı. BAT ve JTI gruplarına artış yapıldı. Sigara zammı Yarından itibaren geçerli olacak. Peki, zam sonrası yeni sigara fiyatları ne kadar oldu? 2023 sigara fiyat listesi ve detaylar haberimizde…

SİGARA FİYATLARINA 5 TL ZAM GELDİ

Sigara fiyat listesi 2023 tiryakiler tarafından Sabah saatlerinde yoğun bir şekilde araştırılıyor. Philip Morris sigara zammı Dün Gece saatlerinde duyurulmuştu. Bugün de bat sigara fiyat listesi değişti. 6 Haziran 2023 tarihi itibarıyla geçerli olacak sigara zammı Az önce duyuruldu. bu zamla birlikte Kent sigara Kent slims Tekel 2001 Pall Malll Samsun ve Maltepe sigara fiyatları da arttı.

Sigara zammı paket Başına 5 TL olarak gerçekleşti. Bu zam kararı sonrası grubun en ucuz sigarası 36,50 TL'ye en pahalı sigarası ise 38 TL'ye yükseldi.

ZAMLI SİGARA FİYAT LİSTESİ 2023

Peş peşe yapılan zamlar sonrası zamlı sigara fiyat listesi 2023 şöyle oldu:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178