ERDOĞANSIZ TÜRKİYE OLAMAZ 

1927 yılında bir milyon gayrimüslümün ad ve soyadları türkçeleştirilerek vatandaş edildikleri Devlet arşivlerinde kayıt altındadır. Gayrimüslümler içinde Yahudi, Ermeni ve Rumlar bulunmaktadır. 13 milyon nufusu olan bir ülkeyi yönetmek için bir milyon yönetici atanmıştır.  

80 yıl boyunca ülkemiz, şeklen bize benzeyen ve bizden olmayan küffarlar tarafından yönetilmiştir. Çok partili sisteme geçildikten sonra ülkemizin gerçek evlatları zaman zaman yönetici olma şansına ulaşmışlardır. Ancak devam ettirecek güce ulaşamamışlardır. Çünkü güç onlarda. Onların çocukları, torunları çeşitli siyasal partilerde yer almışlardı. Kimisi Milliyetçi olmuş. Kimisi kominist olmuş. Kimisi İslamcı olmuş. Kimisi muhafazakar olmuş. Ülkeyi her anlamda denetim altına almışlardır. İstedikleri her şey olmuştur. Doğu ve Güneydoğu bölgesini PKK nın denetimine sunmuşlar. Trakya bölgesini Yunanistana tahsis etmişler. Geri kalan bölümünde haçlıların işgali için alt yapı çalışmalar başlatılmıştır. Fetö denen alçak "Haçlılardan korkmayın. Onlar sizin namusunuza, ırzınıza dokunmazlar" Diye videolar yayınlıyordu. Bu ülkenin işgali için bir altyapı çalışmasıydı. 

2002 yılına kadar 27 bankanın paraları talan edilmiş. Bankalar iflas ettirilerek kapatılmış. Ülkemiz İMF ye 25 milyar dolar borçlandırılmış. İMF ekonomik anlamda ülkemize el koymuş. Ekonomik olarak ülkemizi İMF yönetiyor. Siyasi el koymanın da şartları oluşturuluyor. Bitişimize ramak kala seçim oluyor. Erdoğan diye birisinin kurduğu siyasi parti çok büyük bir çoğunlukla seçimi kazanıyor. Erdoğan tüm engelleri aşarak Başbakan oluyor. Deli dolu bir adam. Kimseye eyvallahı yok. Tüm engellemelere karşın " Biz kefenimizi giyerek bu yola çıktık" Diyerek mücadeleye devam ediyor. İMF nin borcunu ödüyor ve İMF yi kovuyor.  

Allah Allah neymiş bu Erdoğan. Diyerek Cumhuriyet elden gidiyor mitinkleri başlatıldı. Ordu göreve çağrıldı. Erdoğan'ın partisi için kapatma davası açıldı. Paralel yapı bir çok kumpaslar kurdu. Suikastlar düzenlendi. ABD ve Avrupa birliği bir çok ambargolar uyguladı. MİT tırları durduruldu. Deaşla ilişkilendirilmeye çalışıldı. Diyarbakır da özerklik ilan edildi. Hendek  savaşları başlatıldı. Başaramayınca 15 Temmuz işgal girişimi başlatıldı. O girişim de püskürtüldü. Ne yaptılarsa başaramadılar. Tüm mücadeleler, Erdoğan'ın zaferi ile sonuçlandı. Erdoğan'ın işi daha bitmedi. Bu alçak ihanetçiler   topluluğu tamamen bitmeyene kadar, bu ülke Erdoğan'sız olamaz. 

Erdoğan ülkemizi Dünyanın en güçlü ülkeleri durumuna getirdi. Hiç bir güç bize zorla bir iş yaptıramaz. Yani, ülke yönetimine el koymuş durumdayız. Çok zor kullandılar ancak başaramadılar. Son çareleri demokratik yollarla Erdoğanı devirmek oldu. Ülkemizi 80 yıl yöneten gayrimüslümlerin torunları bir cephe oluşturdular. Erdoğana karşı tüm küffarlar birlik oldu. İyide oldu. her kes biribirini tanıma fırsatı buldu. Dandik Milliyetçiler PKK ile kol kola oldu. Dandik devrimciler ABD nin köpekleri oldular. Vatan severlerlerle vatan satanların mücadelesi devam ediyor. Zafer vatan severlerin olacaktır. 

Deli dolu yiğit adam, yinede, yeniden kazanacak. Tüm küffarlar kaybedecek. Bu ihanetçi şebeke yediği haltların bedelini mutlaka ödeyecek. Kahrolsun emperyalizm ve yerli uşakları. Yaşasın tam bağımsız Türkiye. Saygılarımla.

İDRİS ORTAKAYA 

YORUM EKLE

banner178