banner166

29 Ekim coşkuyla kutlandı

İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ikinci gününde Kaymakamlık Makamındaki tebrikat töreni ile başladı.

29 Ekim coşkuyla kutlandı
banner158
banner174

 İlçemizde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları ikinci gününde Kaymakamlık Makamındaki tebrikat töreni ile başladı. Tebrikat törenine Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler ev sahipliği yaptı. Makamda gerçekleştirilen törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider, ilçe protokolü, muhtarlarımız, gazilerimiz ve Gebzeli vatandaşlarımız katıldı. Buradan Gebze Cumhuriyet Meydanına geçildi. Meydanda devam eden program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

        Gebze Kaymakamımız Sayın Mustafa Güler günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Kaymakamımız; “Başta Mustafa Kemal Atatürk’e ve bu toprakları bize vatan yapan şehit ve gazilerimize, Cumhuriyetimizin idamesi için çalışan Sayın Cumhurbaşkanımız ve tüm devlet büyüklerimize minnet ve şükranlarımızı sunmak için bir aradayız. Allah Milletimiz, Cumhuriyetimiz uğruna Vatanımızın dört bir köşesinde Şehit düşen vatan evlatlarımızın tamamından, 15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizden, askerlerimizden, polislerimizden razı olsun. Vatan müdafaasında yaralanan gazilerimize sağlık, afiyet ve acil şifalar diliyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun.” diyerek sözlerine son verdi.
        Program sporcuların karate gösterileri şiir sunumları, folklor gösterisi, ödül töreni ve resmi geçit töreni ile son buldu. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2017, 12:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER