banner166

562 hat sorunu çözüldü!

Gazetemizin yayını üzerine Gebze-Şekerpınar bölgesi arasında çalışan Büyükşehir Belediyesi’ne ait 562 Nolu Özel Halk Otobüs hattı güzergahında yaklaşık 7 aydan beri var olan problem Büyükşehir tarafından çözümlendi. Hatta iptal edilen Gebze İnönü bölümü tekrar ilave edildi. Bu hattı kullanan vatandaşlar Büyükşehir’e teşekkür etti.

  562 hat sorunu çözüldü!
banner158
banner174

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından  ulaşıma sokulan ve  Gebze’yi Şekerpınar bölgesine bağlayan 562 Nolu hattında  yaklaşık 7 aydan beri güzergah sıkıntısı vardı.  Hattın , Gebze İnönü bölümünün iptal edilmesi ile burada oturan çok sayıda kişi akrabalarının bulunduğu Şekerpınar’a ulaşmakta sıkıntı yaşıyor  birkaç otobüs değiştirmek durumunda kalıyorlardı.

GAZETEMİZ MAĞDURİYETİ DUYURDU,

BÜYÜKŞEHİR ÇÖZÜM GETİRDİ

Daha önce, Gebze merkez-İnönü mahallesi-Aksesapağı- Yenikent-Şekerpınar- Tuzla Şifa mahallesi-ASM- Çayırova Ziraat-İstasyon-Develi Durağı-Gebze Merkez şeklinde olan güzergâhta yaklaşık 7ay önce Aksesapağı, İnönü ve Arapçeşme kısmı iptal edilmişti ve bunun üzerine önemli bir mağduriyet yaşanıyordu.

Gazetemiz 26 Nisan 2018 tarihli sayısında mağduriyet konusunu manşetten “Ulaşımda 562 krizi” olarak duyurdu.

Gazetemizin haberi üzerine harekete geçen Büyükşehir yetkilileri konuyu araştırdı ve mağduriyetin olduğuna karar verilerek konuyu çözüle kavuşturdu.

Konunun muhatabı olan vatandaşlar çözümden dolayı Büyükşehir yetkilileri ile UKOME’ye teşekkür ettiler.
YILMAZ IŞIK

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2018, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER