AK Partililerin, İlçe Seçim Kurulu hatırası!

24 Haziran seçimlerinin ardından seçmen oylarının Gebze 1. İlçe Seçim Kurulu’nda toplanmasının ardından partilerin temsilcileri de buraya akın etti ve buradan oy tasniflerini izledi.

AK Partililerin, İlçe Seçim Kurulu hatırası!
banner158
banner174

   24 Haziran seçimlerinin ardından seçmen oylarının Gebze 1. İlçe Seçim Kurulu’nda toplanmasının ardından partilerin temsilcileri de buraya akın etti ve buradan oy tasniflerini izledi. Bu heyetlerin biri de AK Parti heyeti oldu. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile seçimin ilk dakikalarında seçilme şansını yakalayan ancak sayımın devam etmesi ile birlikte bu şansını kaybeden AK Parti 8. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek  ve diğer partililer İlçe Seçim Kurulu önünde oy sayımını heyecanla izlediler. AK Parti Heyeti bu heyecanlı bekleyiş anını bir hatıra pozu vererek ebedileştirdiler.

HDP BARAJI  GEÇEMESEYDİ  HÖBEK ŞİMDİ VEKİLDİ

Resmi olmayan sonuçlara göre HDP ilimizden 1 milletvekili çıkardı. 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde MHP saflarından Kocaeli’de 2.sıradan milletvekili adayı olan Lütfü Türkkan milletvekili seçilmiş fakat yurt dışı oylarının gelmesiyle beraber Türkkan milletvekilliği düşmüş yerine HDP Milletvekili adayı Ali Haydar Konca seçilmişti.  Resmi olmayan sonuçlara göre 24 Haziran Genel Seçimlerinde AK Parti saflarından 8.sırada milletvekili adayı olan Hakan Höbek, HDP’nin barajı geçmesi sebebiyle milletvekili olamadı.  HDP ilimizde MHP’nin ardından AK Parti’nin 1 milletvekilliğini  almış oldu. 

Ahmet UZUN

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2018, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178