Ayar: “Hiç uyumayacağız halkımıza anlatacağız”

Erken seçim kararı alınmasının ardından saha çalışmalarına hız veren ve neredeyse dinlenmeye bile fırsat bulamayan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Halkımıza doğruları anlatmak için gerekirse hiç uyumayacağız” dedi.

Ayar: “Hiç uyumayacağız halkımıza anlatacağız”
banner158
banner174

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Sivil toplum kuruluşlarının iftar organizasyonlarından, esnaf ziyaretleri ve cenaze programlarına kadar her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye çalışan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, aynı zamanda Gebze’nin çeşitli sorunlarıyla da ilgileniyor, vatandaşların yanında olmaya özen gösteriyor. 

“MİLLETİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ”

İstikrarın sürmesi, AK Parti’nin Kocaeli’nde oy oranını arttırmak için yorulmadan çalışacaklarını belirten Ayar , “Bu seçimler gerçekten çok önemli. 24 Haziran seçimlerinde kazanmak için çok sebebimiz var. Milletimiz için çok çalışmalıyız. Seçim süresi boyunca sahada olacağız, gece gündüz aralıksız çalışacağız. Gerekirse hiç yatmayacak ve 24 Haziran'da sandıktan başarı ile çıkarak yeni bir Türkiye ile yola devam edeceğiz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER