Başkan Büyükgöz çocuklarla birlikte Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Gebzeli çocuklarla birlikte Gebze Belediyesi’nin hizmete aldığı Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Büyükgöz çocuklarla birlikte  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde
banner158
banner174

Başkan Büyükgöz, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Gebzeli çocuklarla Gebze Belediyesi’nin hizmete aldığı Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Gebze Belediyesi tarafından, patili dostlarımızın bakımı için hizmete alınan Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Gebzeli miniklerle ziyaret eden Başkan Büyükgöz, merkez sorumlularından çalışmalar ve hizmetlere ilişkin de bilgi aldı. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Pelitli’de bulunan rehabilitasyon ve bakım merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e eşlik eden Gebzeli çocuklar, veterinerlerle birlikte merkezde bulunan minik patili dostlarımızın bakımını yaptı.

MODERN TIBBİ CİHAZLARLA DONATILDI

Veteriner hekimlerden hayvanların bakımı ve tedavilerine ilişkin bilgi alan Gebzeli çocuklarla da bir süre sohbet eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Ülkemizin modern hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezini inşa eden belediyemizin tesislerindeyiz bugün. Her türlü modern cihazlarla donattığımız merkezimizi patili dostlarımızın, bize emanet olan canlarımız için hayata geçirdik. Her türlü tıbbi müdahalenin yapıldığı merkezimizde ayrıca cerrahi müdahaleler de yapılabiliyor. Bize emanet olan canlarımızın en konforlu şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER