Başkan Çiler Teşekkür Etti!

4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen Gebze Ticaret Odası organ seçimlerine mor-beyaz, Gebzespor renkleriyle seçime giren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler; 42 komitenin 42’sini de kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

Başkan Çiler Teşekkür Etti!
banner158
banner174

Yoğun bir katılımla gerçekleşen, Meslek Komite ve Meclis Üyelerinin belirlendiği seçim ile ilgili değerlendirmede bulunan Çiler; “Oda organ seçimlerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Üyelerimizin kendi Odalarına ne kadar sahip çıktığını ve geleceğini önemsediğini bu katılım oranı açıkça ortaya koymaktadır. Biliyoruz ki; dünyadaki şehirlerin karşılaştırılmasında kullanılan ekonomik etkinlik, finansal güç, yaşam kalitesi, küresel çapta rekabet gücü gibi veriler incelendiğinde ilimizin ekonomik altyapısıyla rekabet edebilecek çok az sayıda şehir bulunmaktadır. Bu nedenle bizler bu bölgenin gelişmesi ve daha da büyümesi için çalışarak, Türk sanayisinin rekabet gücünü ve verimliliğini arttırmak, dünya ihracatından daha fazla pay almak, yüksek katma değerli ve ileri teknolojiye dayalı üretimi gerçekleştirmek, nitelikli işgücüne sahip ürün ve hizmet kalitesini geliştirmek, topluma ve çevreye duyarlı bir sanayi yapısına dönüşümü hızlandırmak için üretmeye devam edeceğiz.

Birlikte hareket etmenin en güzel örneğini yaşadığımız seçim sürecimiz boyunca bizlerle birlikte olan, ilk günden itibaren desteklerini yakından hissettiğimiz, kaldığımız yerden devam etmemiz için bizlere inanan ve güç veren üyelerimize, Milletvekillerimize, bölgemiz yöneticilerine, OSB’lerimizin, siyasi partilerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, SİAD’larımızın, derneklerimizin ve vakıflarımızın temsilcilerine, muhtarlarımıza, basınımızın değerli temsilcilerine, bölge halkımıza, ülkemizin her şehrinden ve yurtışından destekleyenlere ve tüm yol arkadaşlarımıza şahsım ve Gebze Ticaret Odası adına gönülden teşekkür ederim.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER