BBP İlçe Başkanı Gebze'de olay çıkarttı!

Kendisini KBB Özel kalem müdürü olarak emniyete tanıtan ve BBP kimliğini kullanan Ali Yılmaz çocuklarını icra yolu ile annesinden koparmaya çalıştı.

BBP İlçe Başkanı Gebze'de olay çıkarttı!
banner158
banner174

İddialara göre, Selma Çimen ile 2020 yılında anlaşmalı olarak boşanan Ali Yılmaz, A.B.Y (9) ve A.Y (11) ‘nin velayetini elinde bulundurarak kendisinin çocuklara bakamadığını ve ilgilenemediği için Selma Çimen’e verdi. Birçok çeşitli çirkin iddialar da bulunarak tekrardan çocukları Anne Selma Çimen’den almak isteyen Ali Yılmaz çirkin iddialar ile çocuklarını anneden kopararak Yahya Kaptan ve Gazanfer Bilge çocuk esirgeme kurumuna gönderilmesini sağladı. Buradan da herhangi bir müracaatta bulunmayarak çocukların 10 günden fazla orada kalmasına neden oldu. Anne Selma Çimen’nin başvurması ile birlikte çocukları tekrar yanına aldı. Bu durumdan rahatsız olan Ali Yılmaz kolluk kuvvetlerine kendisini Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Özel Kalemi olarak tanıtması BBP İlçe Başkanı olduğunu belirtmesi ile Selma Çimen’nin iş yerine gelerek icra yolu ile çocukları almak istedi. Çocukların baba Ali Yılmaz’a gitmek istemiyerek direnmesini gören polis ve icra memurları bir şey yapamayacaklarını dile getirerek olay yerinden ayrıldılar.

Velayetin bir an önce verilmesini istiyorum

Anne Selma Çimen, “Velayet ile ilgili soruşturma devam ediyor ve Ali Yılmaz’ın çocuklarım için çirkin iddialarda bulunması ile de sürecin daha detaylı inceleniyor. Bir an önce velayet kararının verilerek çocuklarımın bana verilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER