banner166

Büro Memur-Sen yönetimi Kaymakam Güler’i ziyaret etti!

Uğur GENCER/ Büro Memur-Sen Gebze Şubesi Başkanı Sedat Topçu ve yönetimi Gebze Kaymakamlığını ziyaret ederek tadilatı uzayan Nüfus Müdürlüğü birimini yerinde inceleyerek Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'le fikir alışverişinde bulundular.

Büro Memur-Sen yönetimi Kaymakam Güler’i ziyaret etti!
banner158
banner174

Büro Memur-Sen Gebze Şubesi yöneticileri Gebze Nüfus müdürlüğü biriminde devam eden tadilatların bir an önce tamamlanması, kurum çalışanlarının daha sağlıklı ortamda hizmet verebilmesi, vatandaşların daha kaliteli, hızlı ve nezih ortamda hizmet alabilmesi adına kurumun fiziki çalışma koşullarının iyileştirilmesi hakkında görüşme yaptılar.

Yakın zamanda yapımına başlanması planlanan yeni kaymakamlık binası ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Büro Memur-Sen Gebze Şubesi yöneticileri. Kurumlardaki, personel sayısındaki eksiklikler. Kamu görevlilerinin diğer bazı konulardaki talep ve beklentilerini Kaymakam Güler’e ilettiler.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, kamu görevlilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini, sorunların çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını, nüfus müdürlüğünde 1 ay gibi kısa bir sürede tadilatların ve eksikliklerin tamamlanacağı bilgisini vererek, kamu görevlilerinin sorunlarına duyarlılığı nedeniyle Büro Memur-Sen Gebze Şube Başkanı Sedat Topçu ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda Şube Başkanı Sedat Topçu tarafından Gebze Kaymakamı Mustafa Güler'e hediye takdim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER