Cumhuriyetin Kuruluşunun 94. Yılı Gebze de kutlandı

Cumhuriyetin Kuruluşunun 94. Yılı Gebze de kutlandı

Cumhuriyetin Kuruluşunun 94. Yılı Gebze de kutlandı
banner158
banner174
HABERİN GALERİSİ
29 Ekim kutlamaları

29 Ekim kutlamaları

 Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kocaeli’nin Gebze ilçesinde düzenlenen etkinlikler ile coşku içerisinde kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Gebze’de ki kutlamalar, sabah saatlerinde Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,Gebze Başsavcı Vekili Basın savcısı Recep Osoydan’da hazır bulundu.  

Gebze Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde Koç ortaöğretim okulunun Folklor gösterileriyle başlayan program  Cumhuriyet'in kurtuluşunun 94. Yıl Dönümü  kutlama etkinlikleri Gebze Cumhuriyet meydanında  Resmi Kamu kurumlarının ve siyasi partiler tarafından çelenk bırakılmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.
Çelenk sunumunun Ardından günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı

Gebze'lilerin akın ederek coşkuyla kutladığı yıldönümü programına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ,Gebze Başsavcı Vekili Basın savcısı Recep Osoydan ve askeri erkan ile protokol üyelerinin ve siyasi parti temsilcilerinin yanısıra öğretmenler ve öğrenciler katıldı..Cumhuriyet Bayramı kutlama programına, Mustafa Üstündağ ilköğretim okulunun kapalı spor salonunda devam edilecek.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER