Elektrik ve internet şikâyeti!

Mahallelerden sık sık ciddi bir şekilde elektrik ve internet şikayeti geliyor. Vatandaşlar, trafoların yetersizliğinden dolayı elektriklerin sık sık kesilmesinin internet hatlarının enerji beslenmesi yapamamasına ve akabinde internet bağlantılarının da kesilmesine neden olduğunu şikayet ediyorlar.

 Elektrik ve internet şikâyeti!
banner158
banner174

Mahallelerden  sık sık ciddi bir şekilde elektrik ve internet şikayeti  geliyor. Vatandaşlar, trafoların yetersizliğinden dolayı elektriklerin sık sık kesilmesinin  internet hatlarının enerji beslenmesi yapamamasına ve akabinde internet bağlantılarının da kesilmesine neden olduğunu şikayet ediyorlar.

Bölgemizde pek çok mahallenin muhtarı ile sakinleri gazetemizi arayarak bölgelerinde ciddi bir şekilde elektrik ve internet kesintileri yaşandığını duyur.

SON GÜNLERDE DAHA DA ARTTI

Son günlerde lokal bazda  çok sayıda planlı veya plansız şekilde elektrik kesintisi yaşandığını dile getiren muhtarlar elektrik kesintilerinin bağlantılı olarak internet kesintilerine de neden olduğundan dolayı  özellikle evlerden ve işletmelerden ciddi şikayet aldıklarını dile getirdiler.

TELEKOM’DA MUHATTAP BULMAK ZOR!

Muhtarlar; “ Konuyu ilgili kurumlara iletiyoruz, SEDAŞ şikayetlerimizi kayda alıyor, değerlendiriyor,  ancak özellikle Telekom kurumundan şikâyetlerle ilgili genelde muhatap bulamıyoruz” diye yakındılar.

SEDAŞ: “ HAT YENİLEME SÜRÜYOR!

Konuyla ilgili olarak şikayetleri değerlendiren SEDAŞ yetkilileri ise 4 İl 45 İlçe ve 49 Belediye ile 766 Köy ve 1344 mahalle de  elektrik dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirmek için hizmet  verdiklerini, 2016-2020 yılları arasında 544 Milyon TL tutarında yenileme  yatırımının hedeflendiğini, vatandaşların bu anlamda biraz daha sabırlı davranmalarını  rica ettiler. 

Haber; YILMAZ  IŞIK

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER