Eskihisar’da denize sıfır Güzide Restoranı fırtına yerle bir etti

Saatlerdir etkisini sürdüren şiddetli fırtına Eskihisar Sahili'n de bulunan kafelerin bir kısmını adeta yok etti.

Eskihisar’da denize sıfır  Güzide Restoranı fırtına yerle bir etti
banner158
banner174

Gece saatlerinden itibaren  kent genelinde etkili olan fırtına ve sağanak yağış bir çok noktayı olumsuz etkili. Kimi bölgede araçlar, evler hatta iş yerleri su altında kalırken kimi yerlerde de yağmurun yerini alan kar, yolları kapatarak kazalara sebebiyet verdi. Kent genelini olumsuz etkileyen sağanak yağış ve fırtına  Eskihisar Sahili'nde bulunan kafelere de büyük zarar verdi.

Gece etkili olan karayel fırtınasının coşturduğu denizdeki dev dalgalar Gebze Eskihisar köyündeki denize sıfır olan Gebze Belediyesi’ne ait Güzide Kalealtı tesislerini önce yıktı sonra dev dalgalar yolla birlikte yuttu. Bütün camların dalgalarca kırılan tesiste tesis kullanılamaz hale geldi.Uzun süre dev dalgaların vurduğu tesisten arkaya bir harabe kaldı. Yıkılan tesiste madde zararın büyük olduğu öğrenilirken, camları dev dalgalar tarafından kırılan tesisin kullanılamaz hale geldiği görüldü.

DENİZE SIFIR TESİSİ DEV DALGALAR YUTTU, KABARAN DENİZ YOLU DA ALDI

DENİZ TESİSİ YUTTU, DEV DALGALAR SAATLERCE TESİSİ VURDU:

Oldukça masraf yapılarak halkın hizmetine denize sıfır noktada kurulan Güzide Kalealtı tesislerindeki malzeme ve eşyaların kullanılamaz hale geldiği, yoldaki direklerin de dev dalgalar tarafından kırıldığı ve yolun deniz tarafından tamamen yutulduğu gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2023, 18:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER