GAL kariyer günü konuğu Hakim Sabri Lider Şengül oldu

Uğur GENCER/ Gebze Anadolu Lisesi GAL öğrencilerine kariyer günleri kapsamında etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

GAL kariyer günü konuğu Hakim Sabri Lider Şengül oldu
banner158
banner174

Gebze Anadolu Lisesi GAL öğrencilerine kariyer günleri kapsamında etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 

Gebze Adliyesi 1. Sulh Hukuk Hakimi Sabri Lider Şengül 12. sınıf öğrencilerine Hukuk ve Hakimlik Alanında Bilgilendirme yaptı.

Hakim Sabri Lider Şengül’ün sunumundan öğrenciler büyük keyif alırken okul yönetimi ve öğretmenleri de katıldılar. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Hakim Şengül hayatı ve mesleği ile ilgili eğlenceli ve bilgilendirici anlatımıyla öğrencilerle sohbet ederek meslek tecrübelerini paylaştı.

Gebze Anadolu Lisesi GAL Müdürü Melin Keçeci; Hakim Sabri Lider Şengül’e okul adına teşekkür belgesi ve kişiye özel olarak yaptırılmış kupa bardak takdim ederek “Okulumuzda çok doğal keyifli farklı bir kariyer günü oldu. Meslek tercihi yapacak öğrencilerimizin hukukçulara bakışları pozitif değişti. Davetimizi kırmayıp okulumuzda Hukuk ve Hakimlik alanında verdiğiniz seminerle öğrencilerimize sağladığınız katkılarınızdan dolayı şahsım, okul yönetimi ve öğretmenlerimiz adına teşekkür ederim. Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER