Gebze Anadolu Lisesi Asya bölgesi 2.lik ödülünü aldı!

Uğur GENCER/ Gebze Anadolu Lisesi ‘GAL’ Tübitak tarafından düzenlenen 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda ödül aldı.

Gebze Anadolu Lisesi Asya bölgesi 2.lik ödülünü aldı!
banner158
banner174

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasın'da, dereceye girerek finale kalmaya hak kazanan proje sahiplerine ödülleri Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesinde düzenlenen ödül töreninde verildi.

Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı, Yazılım alanlarında ilk üçe giren finalistlere; Rektör Prof. Dr. Mustafa Kurt ve diğer protokol üyeleri tarafından ödüller takdim edildi.

Gebze Anadolu Lisesi ödülle döndü...

Gebze’de proje okullarına bile taş çıkartan Devlet Okulu olarak bilinen Gebze Anadolu Lisesi başarıya koşuyor. Tübitak tarafından düzenlenen 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’nda başarısıyla adından sıkça söz ettiren Gebze Anadolu Lisesi üstün başarı göstererek 'kitap takasla' projesi ile Edebiyat dalında Asya bölgesi 2.'lik ödülünü aldı.

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan;

Gebze’de tüm okulların başarısı, gençliğin her alanda azmi bizim için çok önemlidir. Eğitimde her başarı bizim için gururdur. TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasın'da Gebze Anadolu Lisesi öğrencilerinin üstün başarı göstererek 'kitap takasla' projesi ile Edebiyat dalında Asya bölgesi 2'lik ödülü eğitim camiamızı mutlu etmiştir. Öğrencilerimizi ve emek veren eğitimcilerimizi tebrik ederim. Dedi.

"Kocaeli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan GAL mutluluğuna ortak oldu"

Gebze Anadolu Lisesi Müdür vekili Melin Keçeci GAL ailesi olarak “Proje danışman öğretmeni Güngör İrdem ve öğrenciler Ahmet Recai Ercan ile Eren Çam’a göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. ” Dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER