banner166

Gebze-Darıca Metro hattının istasyonun olduğu alanda çökme meydana geldi

Gebze-Darıca Metro hattının Yenikent Mahallesi’ndeki istasyonun olduğu alanda çökme meydana geldi

Gebze-Darıca Metro hattının istasyonun olduğu alanda çökme meydana geldi
banner158
banner174

 Gebze, Yenikent Mahallesi, Mutlukent bulvarında otobüs durağının yanında ani kısmi yol çökmesi olunca yetkililer burada önlem aldı. Çökme sırasında otobüs durağında kimsenin olmaması ve yakınında araç olmaması olası üzücü bir olayı da önlemiş oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait çok sayıda otobüs hattı ile özel halk otobüsleri hatları ve servis araçlarının yoğunlukla kullandıkları güzergah olan Gebze, Yenitent Mahallesi, Mutlukent bulvarında otobüs durağının yanında ani kısmi yol çökmesi meydana geledi. Bu sabah saatlerinde görülen kısmi çökme olayına yetkililer el koyarken, çökme olayının hemen yakınındaki Gebze Metro Projesi Yenikent İstasyonu yakınlarında olması, çökme olayına metro projesi kazısının mı neden olduğu araştırılıyor. Çökme sırasında otobüs durağında kimsenin olmaması ve yakınında araç olmaması olası üzücü bir olayı da önlemiş oldu.

ÇÖKÜNTÜ ANINDA GİDERİLDİ, VATANDAŞLAR RAHAT NEFES ALDI

Önlem olarak bölge güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatılırken, çöken yer kısa sürede tonlarca beton ile doldurularak çökme yerinin kapatılması çevre sakinlerine rahat nefes aldırırken, dökülen beton da kurumaya bırakıldı. Betonun kurumasına kadar bu noktanın trafiğe kapalı tutulacağı belirtiliyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2020, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER