Gebze'de Off Road festivali başladı!

Gebze'de düzenlenecek olan Off Road festivalinin lansmanı Gebze Kent meydanında gerçekleştirildi.

Gebze'de Off Road festivali başladı!
banner158
banner174

Gebze'de heyecan ve adrenalin tutkunları için eşine az rastlanır bir festivalgerçekleştirilecek. 3-4 Haziran tarihlerinde Denizli Mahallesi'nde 4X4 arazi araçlarıyla doğada zor koşullarda yol alma sporu olan Off Road rüzgarı esecek. Yapılacak olanfestivalde 60'ı aşkın takım, yarışaralç zorlu yollarda hünerlerini sergileyecek. Gebzeli vatandaşlar da yarışları yerinde ücretsiz olarak izleyebilecek. Bu sene ilki yapılacak olan ve heyecanla beklenen yarışların tanıtımı Gebze Kent Meydanında gerçekleştirildi. Zorlu parkurlarda yarışacak olan araçlar vatandaşlar için sergilendi. Vatandaşlar, araçlar hakkında yarışçılardan bilgiler alırken, fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

KADIN PİLOTLAR DA PARKURUN TOZUNU ATTIRACAK

Gerçekleştirilecek olan festivale tüm Gebzelileri davet eden Soft Road Outdoor Off Road spor Kulüp Başkanı Ersin Şimşek 3 Haziran sabah saat 09.00'da ekstrem etap kayıtlarını gerçekleştireceğiz. Saat 11.00 gibi bu etabımız başlamış olur. Hız parkuruna göre biraz daha donanımlı araçlarımız yarışacak. Cumartesi günü bu etap bittikten sonra akşam 20.00 gibi konserimiz gerçekleşecek, 4 Haziran Pazar günü sabah saat 09.00'da hız parkurumuzun kayıtlarını gerçekleştireceğiz. Hız parkurumuzun kayıtlarını aldıktan sonra10.00'da yarışlarımıza start vereceğiz. Önce 4 kılasmanda gerçekleşecek, daha sonra pikap klasmanı, ardından UTV etaplarımız gerçekleşecek. En son da kadınlarımızı biraz daha teşvik edebilmek için bizim kulüp olarak Türkiye'nin çeşitli illerinde, ilçelerinde yarışlara katılmış olan kendi kadın pilotlarımız var. Kadın pilotlar için ayrı bir etap yaptık. En son da kadınlarımız yarışacak. Güzel, neşeli, bol adrenalinli bir yarış dilerim. Bütün Gebze halkını güzel etkinliğimize bekleriz" şeklinde konuştu.
 

Gebze Belediyesi Başkanvekili Selamet Güner, 'Bir sanayi, istihdam ve üretim kenti olarak öne çıkanGebzemizin var olan tarihi, kültürel ve doğal değerleriyle de adından söz ettirebilmesi için Gebze Belediyesi olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Belediyeciliğin gereği olan temel hizmetleri aksatmadan bir yandan da gönül belediyeciliği ilkelerine bağlı kalarak kültürel,sosyal aktivitelere ağırlık vermekteyiz. Kültürel ve sosyal aktivitelerin yanı sıra sportif aktiviteler kapsamında ulusal ve uluslararası yarışmalar ve maratonlara Gebzemiz ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda bu sene ilkini düzenleyeceğimiz Gebze Off Road festivalimiz ulusal çapta ses getirecek bir etkinlik olacak inşallah. 60'ı aşkın Off Road grubu, 500'ü aşkın kamp donanımlı araç ve 100 yarışmacı Off Road aracının yanı sıra bu ekstrem spora gönül veren arkadaşlarımızla birlikte 2 gün boyunca bu festivale ev sahipliği yapacağız. Denizli Mahallemizin eşsiz doğasının ev sahipliğinde adrenalin ve heyecan dolu geçeceğine inandığımız festivalimize destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Tüm takımlara başarılar diliyorum. Kazasız bir yarış olsun inşallah” ifadelerini kullandi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178