banner166

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Resim Sergisi düzenledi

Gebze’de Denetimli Serbestlik Yükümlülerinin topluma kazandırılması, tahliyelerinden sonra suça bulaşmamaları, topluma faydalı ve üretken bireyler olarak topluma adaptasyonu için Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde eğitim faaliyetleri yanında sosyal-kültürel etkinlikler de düzenlenmektedir.

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Resim Sergisi düzenledi
banner158
banner174

Gebze’de Denetimli Serbestlik Yükümlülerinin topluma kazandırılması, tahliyelerinden sonra suça bulaşmamaları, topluma faydalı ve üretken bireyler olarak topluma adaptasyonu için Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde eğitim faaliyetleri yanında sosyal-kültürel etkinlikler de düzenlenmektedir. 

“Hükümlüler resim kursu sayesinde kendilerini iyileştirme ve rehabilite etme şansı buluyorlar”

Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Denetimli Serbestlik yükümlülerine açmış olduğu resim kursunda yükümlülerin yapmış olduğu resimler Gebze Adliyesinde kokteyl ile açılan sergide sergilendi.

Resim Sergisine ve düzenlenen kokteyl'e Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal KURUÇAY, Gebze Adliyesi Cumhuriyet Savcıları ve Hakimleri, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat ÇELİK, Gebze İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Halil ATLI, Gebze Baro Temsilcisi Av. Tayfun BUDAK, Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan KADIOĞLU, Gebze Gençlik ve Spor Müdürü Köksal TURAN, Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih SANCAK, Gebze Adliyesi Personelleri, Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Personelleri ve Denetimli Serbestlik Yükümlüleri katılım sağladı.

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal KURUÇAY açılış konuşmasında "Ceza İnfaz Kurumlarının amacı, hükümlülerin cezalarının infaz edilmesi yanında, meslek edindirme kursları, eğitim ve sosyal kültürel etkinlikler düzenlenerek, topluma faydalı ve üretken bireyler olarak hükümlülerin topluma kazandırılmasıdır. Bu nedenle ceza infaz kurumlarında düzenlenen meslek, sanat, hobi kursları, sosyal ve kültürel etkinlikler son derece önemlidir. Bu sanatsal etkinliklerden biri olan kara kalemle resim yapma kursu sonucunda ortaya çıkan bu güzel resim sergisinde emeği geçen, başta Gebze Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Gebze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olmak üzere herkese teşekkür ederim." Dedi

Gebze Denetimli Serbestlik Müdürü Fatih SANCAK Programdaki konuşmasında; Denetimli Serbestlik Müdürlüğümüzce yükümlülerin topluma kazandırılması ve topluma adaptasyonu noktasında bu ve benzeri çalışmaların bundan sonra da sürdürüleceğini belirtti.

Yoğun ilgi gören sergi katılımcıların takdirini topladı.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER